Çfarë do të thotë të mbash lart 4 gishtat (TikTok)

Çfarë do të thotë të mbash lart 4 gishtat (TikTok)
Elmer Harper

Shumë njerëz i referohen një imazhi të një adoleshenti që bën gjestin e dorës me katër këmbë (i njohur në gjuhën meme si "Djali i Bishës") duke u shfaqur jeshil dhe me Photoshop si homologu i tij i Titans Adoleshent, Beast Boy.

çfarë do të thotë të mbajnë lart 4 gishtat

Fotografia u ripostua rregullisht dhe u bë një meme, e përdorur shpesh për shaka. Ende nuk dihet se kur u ngarkua fillimisht fotografia e pa redaktuar, por ripostimet e para të fotos u postuan në Instagram më 4 prill 2022. Fotografia e katër gishtave në dorë me "Dy plus dy janë katër" ishte fotografia më e shikuar e vitit 2022. Ajo u përdor për të demonstruar se si shumica e njerëzve nuk mund t'i përgjigjen saktë 2+2 pyetjeve.

Nga erdhi meme 4 gisht lart?

Llogaria në Twitter, SunX5 ndau një imazh të gjelbër si Bisha Boy dhe një imazh të adoleshentëve 5 në 50 muaj si një djalë adoleshent. Përhapja në Twitter dhe Instagram ndihmoi që kjo meme të bëhej virale.

Shiko gjithashtu: Si të flirtoni me BF-në tuaj (Udhëzuesi përfundimtar)

Në fillimin e historisë së meme, këta tituj paraqisnin personazhe të Titanëve Adoleshent që bënin gjëra ose shprehnin entuziazmin e tyre për numrin katër. Një titull i tillë, "Dy katër janë më të mirë se një", është përsëritur në mënyrë të konsiderueshme në të gjitha memet që promovojnë foton, duke përfshirë ato me vëmendje

TikTok Timeline.

Beast Boy. Popullariteti i meme u përhap përfundimisht në TikTok, ku përdoruesit krijuan video dhe i postuan në platformë ku shfaqej personazhi që kërkohej të tregonte një numër të diçkaje, më pasduke bërë gjestin që korrespondon me atë numër duke mbajtur lart numrin e duhur të gishtërinjve.

Kjo solli një rregull që njihet si "4 plus 4", 15 qershori ishte një ditë e ngarkuar për memet e Beast Boy. Videoja e krijuar u shpërnda mbi 474,000 herë në 24 orë. Po në të njëjtën ditë, një video tjetër e krijuar nga i njëjti person u shpërnda rreth 684,000 herë. Lidhjet për meme në TikToc mund të gjenden këtu.

Mendimet përfundimtare.

Ka disa kuptime të tjera për atë që do të thotë 4 gisht lart në varësi të kontekstit të situatës. Shpresojmë të keni gjetur përgjigjen tuaj për meme ose kuptimin. Faleminderit për leximin.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur një djalë ju shkel syrin?Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.