Fjalët e Halloween-it që fillojnë me E (me përkufizim)

Fjalët e Halloween-it që fillojnë me E (me përkufizim)
Elmer Harper

A po kërkoni për fjalën e përsosur të Halloween që fillon me shkronjën E? Nëse është kështu, ju keni zbritur në vendin e duhur.

Halloween është një kohë kur ne festojmë të gjitha gjërat në mënyrë drithëruese dhe misterioze. Një mënyrë për të përmirësuar atmosferën drithëruese është përdorimi i fjalëve që fillojnë me shkronjën E. Disa shembuj përfshijnë të frikshme, magjepsëse dhe të liga.

Secila prej këtyre fjalëve ka përkufizimin e vet unik, por të gjitha ato ndihmojnë në krijimin e një ndjesie të botës tjetër që është perfekte për Halloween.

Ka shumë fjalë të tjera që mund të kishim dashur t'i kishim renditur . Shijoni hocus Pocus më poshtë.

Shiko gjithashtu: Pse një narcisist dëshiron t'ju lëndojë? (Udhëzues i plotë)

Fjalë të Halloween-it që fillojnë me shkronjën E (lista e plotë)

<99> toksike <667>>Eviscerate: për të zbërthyer ose hequr organet e brendshme të një krijese <6tuary a. s <16>
E frikshme: e çuditshme dhe e frikshme
E keqe: moralisht e gabuar ose e ligë
Bypat e syve: pjesa e rrumbullakët, e bardhë që ka një efekt magjepsës9 të syrit
E pakapshme: e vështirë për t'u kapur ose gjetur
Enigmatike: misterioze ose e çuditshme
Ektoplazmë: një substancë viskoze e mbinatyrshme që thuhet se kullon nga trupi i një mediumi gjatë një ekstaze spiritualiste
Eksoplazmë varrosni ose fusni në kurth dikë ose diçka
Prushi: një copë e vogël thëngjilli ose druri të ndezur në një zjarr që vdes
Zanoz: një ngjyrë e zezë e errët
Xhelat: një person që kryenDënim me vdekje
Mërgim: largim me forcë nga vendlindja ose shtëpia e dikujt
Ekzekutimi: akti i ekzekutimit të një dënimi me vdekje
Lak: të kapësh ose të zësh kurth dikë ose diçka
zhvarrosje: të zhvarrosësh: të gërmosh një ndjenjë të një trupi të varrosur ndjesi ose lumturi
E hollë: jashtëzakonisht e bukur ose delikate
Përgjimi: të dëgjosh fshehurazi bisedën e dikujt tjetër
Elvenom: të helmosh me helm ose një substancë toksike
Syri i keq: një vështrim që besohet se i shkakton keq dikujt. ose i dëbuar
Të brendshmet: organet e brendshme të një personi ose kafshe
Eksorcist: një person që kryen ekzorcizëm
E ngrënshme: mund të hahet
Magjepsje: një magji magjike ose eleminuar plotësisht 7>Eko: një tingull i përsëritur që kërcen nga një sipërfaqe
Ektoplazmike: që lidhet ose i ngjan ektoplazmës
Magjepsëse: magjepsëse ose magjepsëse
Spata e ekzekutuesit: sëpata e përdorur nga një execution Ex9 kafshë gjaku
Jashtëtokësore: që ka të bëjë ose me origjinë nga jashtë atmosferës së Tokës
Eklips: errësimi i një trupi qiellor nganjë tjetër
Magjepse: një grua magjistare ose magjistare
Efigy: një model ose përfaqësim i një personi, i djegur shpesh në ritual ose në protestë
Entangle: të përdredhesh ose të kapesh në diçka
Jo jashtëzakonisht i dobët: jo më i dobët
9>
Efhemer: për të mbuluar ose për të mbështjellë plotësisht
E qeshura e keqe: një e qeshur e keqe ose keqdashëse
Efemere: zgjat për një kohë shumë të shkurtër
Balsam: për të ruajtur një trup të vdekur me substanca kimike
>Ezoterike: synohet ose kuptohet nga vetëm disa të zgjedhur
Ngjarja: koha menjëherë pas perëndimit të diellit, kur qielli është ende i lehtë, por dielli është zhdukur nën horizont
Egziluese: duke shkaktuar ndjenja eksitimi ose gëzimi
Eliksir: një dixhitale eksituese duke ngritur një trup ose mbetje të varrosura.
Eldritch: e çuditshme, e frikshme ose e çuditshme
Prush: copa të vogla thëngjilli ose druri të djegur ose të ndezur
Enthrall: të magjepsësh ose të magjepsësh dikë
Shfarosja: për të eliminuar ose shkatërruar plotësisht
Ekzekutimi: akti i kryerjes së një dënimi, shpesh tëvdekje
Eksorcizim: për të dëbuar shpirtrat e këqij ose demonët
Ektoplazmike: që lidhet ose i ngjan ektoplazmës, një substancë e mbinatyrshme që besohet se buron nga trupi i një mediumi gjatë një seance
Endarken: për të bërë dikë të errët ose glorapens
Envenomate: helmimi ose injektimi i helmit në dikë ose diçka
Epitafi: një mbishkrim në një gur varri ose shënues varri
Eskatologji: studimi i fundit të botës ose i fatit përfundimtar të njerëzimit
Eufemizëm: një fjalë ose shprehje e butë ose indirekte e përdorur në vend të një shprehjeje më të ashpër ose më të pakëndshme
Shpirt i keq: një entitet keqdashës ose demon që besohet se u shkakton dëm ose fatkeqësi njerëzve
Eksoskelet: <8 i tillë si mbulesa e jashtme mbrojtëse. Mendimet përfundimtare.

Kur bëhet fjalë për fjalët e Halloween-it që fillojnë me një E, ne kemi krijuar listën dhe burimet më unike të fjalëve që ju t'i shikoni. Shpresojmë që kjo t'ju ndihmojë në kërkimin tuaj për të gjetur listën e përsosur të fjalëve të Halloween.

Shiko gjithashtu: 114 fjalë të Halloween-it që fillojnë me B (me përkufizim)Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.