Fjalët e Halloween-it që fillojnë me M (me përkufizim)

Fjalët e Halloween-it që fillojnë me M (me përkufizim)
Elmer Harper

A po kërkoni për fjalën e përsosur të Halloween-it që fillon me një H? Nëse është kështu, ju jeni në vendin e duhur. Fjalët e Halloween-it që fillojnë me M mund të jenë të dobishme për të zbukuruar fjalorin tuaj të Halloween.

Këtu janë disa fjalë për të cilat mund të keni dëgjuar më parë ose mund të dëshironi të filloni t'i përdorni gjatë sezonit drithërues: përbindësh, mumje, maskë, mesnatë dhe magji. Përbindëshi i referohet krijesave të mëdha dhe të frikshme si përbindëshi i Frankensteinit ose një ujk.

Shiko gjithashtu: Si t'i tregoni të dashurit tuaj se e doni atë (Mënyra të sinqerta për t'i thënë atij)

Një mumje është një trup i pajetë i mbështjellë me fashë që shpesh paraqitej në filmat klasikë horror. Një maskë është diçka që mbani në Halloween për të fshehur fytyrën tuaj, shpesh duke përshkruar diçka të frikshme si një shtrigë ose fantazmë. Mesnata i referohet orës më të errët të natës, e cila është koha e përsosur për disa shaka drithëruese. Magjia lidhet shpesh me Halloween-in pasi mund të përdoret për të bërë magji ose magjepsje.

Përdorimi i këtyre fjalëve në histori, kostume ose dekorime do ta bëjë festën tuaj të Halloween-it edhe më rrëqethëse dhe emocionuese.

Shiko gjithashtu: 50 fjalë të Halloween-it që fillojnë me W (me përkufizim)

Fjalët e Halloween-it që fillojnë me M (lista e plotë)

<6 ula, Frankenstein dhe mummy <7 ing histori
Mume – një trup i ruajtur, shpesh i mbështjellë me pëlhurë, nga kultura e lashtë egjiptiane
Përbindësh - një krijesë mitike e përshkruar shpesh si e frikshme ose e keqe
Maska - një mbulesë për fytyrën, e përdorur shpesh për maskim ose festë
Makabre – shqetësuese dhe e tmerrshme, shpesh e lidhur me vdekjen
Hëna – një satelit natyrorqë rrotullohet rreth Tokës, shpesh i shoqëruar me ujqër dhe transformim
Magjia – përdorimi i fuqive të mbinatyrshme për të arritur rezultatin e dëshiruar
Mesnatë – mesi i natës, një kohë që shpesh shoqërohet me dukuri drithëruese dhe misterioze
Tregime të errëta ose të lidhura me vende të errëta dhe të zymta. shtresa e pikave të ujit të pezulluara në ajër, shpesh e lidhur me atmosfera misterioze dhe të frikshme
Rezidencë – një shtëpi e madhe dhe mbresëlënëse, shpesh e lidhur me shtëpi të përhumbura dhe histori fantazmash
Morgu – një vend ku mbahen trupa të vdekur, shpesh i lidhur me tmerrin dhe frikën, si një këngë klasike përbindëshi
Shkencëtar i çmendur – një personazh imagjinar i lidhur shpesh me Halloween, i cili kryen eksperimente të çuditshme dhe joetike
Moonlit – i ndriçuar nga drita e hënës, shpesh i lidhur me mjedise misterioze dhe romantike, shpesh i lidhur me mjedise misterioze dhe romantike, shpjegohet shpeshherë me dicka të çuditshme dhe romantike
Maskaradë – një festë ose mbledhje ku të ftuarit veshin maska ​​ose kostume, shpesh të lidhura me festimet e Halloween-it
Kërcënuese – kërcënuese ose frikësuese, shpesh e lidhur me personazhe të frikshëm osesituata
Magjistar - një interpretues që përdor truket dhe iluzione për të argëtuar dhe mahnitur audiencën
Morg - një vend ku trupat e vdekur përgatiten për varrim ose djegje, shpesh e lidhur me tmerrin dhe frikën
Rostiçeri i mesnatës – një meze të lehtë ose ushqim që hahet vonë natën, shpesh i lidhur me festat e Halloween-it
Top i maskuar – një festë apo ngjarje zyrtare ku të ftuarit veshin maska ​​ose kostume, shpesh të lidhura me festimet e Halloween-it
Gur i hënës – një gur i çmuar që lidhet me hënën dhe vetitë e saj mistike
Filmi përbindësh – një film që paraqet përbindësha klasikë si vampirët, ujqërit dhe zombitë
Marshmallow – një trajtim i ëmbël që përdoret shpesh në recetat dhe dekorimet e Halloween
Moonshine – alkool i distiluar në mënyrë të paligjshme dhe shpesh ilegale, shpesh i lidhur me aktivitete drithëruese dhe të rrezikshme
Mauzoleum – një varr i madh, madhështor ose dhomë varrimi, shpesh i lidhur me tmerrin dhe frikën
Luçkë - një krijesë në formë krimbi që ushqehet me lëndë të kalbur, shpesh e lidhur me tmerrin dhe neverinë
Mërmëritje – një tingull i ulët, i paqartë, shpesh i lidhur me mjedise drithëruese dhe misterioze
Meduza – një krijesë mitike me gjarpërinj për flokë, shpesh e lidhur me tmerrin dhe frikën
Moonwalk – një lëvizje kërcimi e bërë i famshëm nga Michael Jackson, shpesh i lidhur me Halloweenkostume dhe festa
Maelstrom – një vorbull e fuqishme, shpesh e lidhur me rrezikun dhe shkatërrimin
Malinje – e dëmshme ose kanceroze, shpesh e lidhur me tmerrin dhe frika
Ngjitës maskimi – një lloj shiriti ngjitës që përdoret shpesh në dekorimet dhe zanatet e Halloween
Faza e hënës – forma e hënës siç shihet nga Toka, shpesh e lidhur me ciklet hënore dhe ujqërve
Lurva – e infektuar me krimba, shpesh e lidhur me tmerrin dhe neverinë
Mortician – një person i cili përgatit trupa të vdekur për varrim ose djegje, shpesh të lidhur me tmerrin dhe frikën
Kamion përbindësh – një automjet i madh dhe i fuqishëm që përdoret shpesh në paradat dhe ngjarjet e Halloween-it
Mistike – që ka të bëjë me misteret dhe magjinë, shpesh të lidhur me histori drithëruese dhe intriguese
më jep edhe 50 të tjera, por mos përsëris asnjë
Sigurisht, këtu janë edhe 50 fjalë të tjera për Halloween që fillojnë me M:
Gur i hënës – një gur i çmuar që lidhet me hënën dhe vetitë e saj mistike
Melankolia - një ndjenjë trishtimi ose zymtësie, shpesh e lidhur me mjedise drithëruese dhe të përhumbura
Mazokist - një person që kënaqet me dhimbjen dhe vuajtjen, shpesh të lidhur me tmerrin dhe frikën
Monstruoze – jashtëzakonisht e madhe ose e frikshme, shpesh e lidhur me krijesa ose situata të frikshme
Rreze hëne – një rreze drite nga hëna, shpeshi lidhur me mjedise mistike ose romantike
Mistik - një person që pretendon se ka fuqi ose aftësi të mbinatyrshme
Udhëtim në mesnatë – një udhëtim drithërues ose i frikshëm i kryer në mesnatë, shpesh i lidhur me histori të Halloween
Vrasje - <9 e vështirë për të kuptuar vrasjen e një personi tjetër, shpesh i lidhur me tmerrin dhe frikën<7 , shpesh i lidhur me histori drithëruese dhe intriguese
Malinje – e dëmshme ose e keqe, shpesh e lidhur me tmerrin dhe frikën
Maskuar – veshur me një maskë ose maskim, shpesh të lidhur me kostumet dhe festat e Halloween
Perëndeshë e hënës – një hyjni e famshme e hënës – një hyjni mitike e lidhur me Williamin kespeare, shpesh i lidhur me shtrigat dhe ngjarje të mbinatyrshme
Meze e lehtë e mesnatës – një rostiçeri ose trajtim i ngrënë vonë natën, shpesh i lidhur me festimet e Halloween
Mandrake – një bimë helmuese e lidhur me magjinë dhe magjinë
Ngjarje të çuditshme të lidhura me ngjarjet e çuditshme të tmerrshme nga Alternativa
>
Moonstruck – i prekur ose i ndikuar nga hëna, shpesh i lidhur me sjellje të çuditshme ose irracionale
Morbide – që lidhet me vdekjen ose sëmundjen, shpesh të lidhur me tmerrin dhe frikën
Monster mashup – një kombinim i përbindëshave të ndryshëm klasikë, të parë shpesh nëDekorime dhe kostume të Halloween-it
Misteri i vrasjes – një histori ose lojë ku qëllimi është të zgjidhet një vrasje, shpesh e lidhur me festa dhe ngjarje të Halloween-it
Mystify – për të ngatërruar ose hutuar, shpesh e lidhur me ngjarje drithëruese dhe misterioze
duke shfaqur shpesh frikën dhe dëshirën për të tjerët 6> Rally kamionësh përbindësh – një ngjarje sportive që paraqet kamionë të mëdhenj e të fuqishëm që kryejnë marifete dhe gara, shpesh të lidhura me festimet e Halloween-it
Vdekshëm – subjekt i vdekjes, shpesh i lidhur me tmerrin dhe frikën
Mallkimi i mamit – një gjoja e gjoja frikën e atyre që e shoqërojnë tmerrin e lashtë me një mallkim të lashtë> Natë me hënë – një natë e ndriçuar nga drita e hënës, e shoqëruar shpesh me mjedise drithëruese dhe romantike
Gjuetari i përbindëshave – një personazh që gjuan dhe vret krijesa të rrezikshme ose të mbinatyrshme, që shihet shpesh në histori tmerri dhe fantazi
Murgu - një person i tmerrshëm dhe shpesh i lidhur me një frikë të lidhur me një përzierje me veti mistike ose magjike, që shihet shpesh në tregimet dhe filmat e Halloween-it
Top maskaradë – një festë apo ngjarje zyrtare ku të ftuarit veshin maska ​​ose kostume, shpesh të lidhura me festimet e Halloween-it
Lexues i mendjes – njëperson që pretendon se ka aftësinë për të lexuar mendimet ose emocionet e njerëzve të tjerë, shpesh të lidhura me fuqitë e mbinatyrshme
Murk – errësirë ​​ose errësirë, shpesh e lidhur me vende të përhumbura ose histori
Mothman – një krijesë e legjendës urbane e lidhur shpesh me ngjarje drithëruese dhe të pashpjegueshme
Vallëzimi Moonwalk – një lëvizje kërcimi e bërë i famshëm nga Michael Jackson, shpesh i lidhur me kostumet e Halloween dhe festa
Maratona e filmit përbindësh – një seri filmash horror që shfaqin përbindësha klasikë, të parë shpesh gjatë sezonit të Halloween
Shkenca mortore – studimi i përgatitja e kufomave për varrim ose djegie, shpesh të lidhura me filma horror

Mendimet përfundimtare

Kur bëhet fjalë për fjalët e lidhura me Halloween që fillojnë me shkronjën M ka shumë fjalë dhe fraza të Halloween-it që mund të përdorni. Ne kemi renditur mbi 90 për mësimin tuaj. Shpresojmë që keni gjetur atë të duhurin për nevojat tuaja më sipër. Deri herën tjetër faleminderit për leximin.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.