Flirtimi i gjuhës së trupit alfa mashkullor (Udhëzuesi i fundit)

Flirtimi i gjuhës së trupit alfa mashkullor (Udhëzuesi i fundit)
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Doni të dini nëse një mashkull alfa po flirton me ju, apo po përpiqeni ta kuptoni këtë? Në këtë postim, ne do të hedhim një vështrim se si duket flirtimi me një mashkull alfa.

Shiko gjithashtu: Buzëqeshni kur jeni nervoz (Gjuha e trupit)

Një mashkull alfa zakonisht do të fillojë kontaktin kur flirton me ju. Ata do të fillojnë bisedën ose do të bëjnë lëvizjen e parë. Ata do të kenë kontakt të ngrohtë me sy dhe menjëherë do t'ju bëjnë të ndiheni të sigurt në praninë e tyre. Kjo është për shkak se ata kanë në kontroll ndjenjat e tyre dhe gjuhën e trupit. Ka edhe disa shenja dhe sinjale të tjera që një mashkull alfa po flirton me ju, shikoni më poshtë.

Çfarë është gjuha alfa e trupit tek një mashkull?

Gjuha alfa e trupit tek një mashkull është lloji i gjuhës së trupit që nxjerr vetëbesim dhe fuqi. Është lloji i gjuhës së trupit që i bën njerëzit e tjerë të vënë re dhe të ndihen të tërhequr nga personi që po e shfaq atë. Kur një mashkull ka gjuhën e trupit alfa, ai duket se është në kontroll dhe gati për të marrë gjithçka që i del përpara.

Kur bëhet fjalë për meshkujt alfa dhe flirtim, ka disa gjëra që mund t'i kushtoni vëmendje.

6 shenjat kryesore të gjuhës së trupit që një mashkull alfa po flirton me ju.

  1. Të bësh kontakt me sy. 7>
  2. Të prekësh lehtë dikë në krah ose në shpatull.
  3. Të luash me flokët ose veshjen.
  4. Të kesh një qëndrim të hapur të trupit.
  5. Nxjerrja e besimit.

Të bësh kontakt me sy dheduke buzëqeshur.

Kur një mashkull alfa flirton me ju, ai do të bëjë kontakt me sy dhe do të buzëqeshë. Kjo ndodh sepse ai dëshiron të krijojë një lidhje me ju dhe t'ju bëjë të kuptoni se është i interesuar për ju. Ai dëshiron të sigurohet që ju të jeni rehat dhe të tërhequr prej tij përpara se të bëni një lëvizje. Ju mund të vini re se ai duket thellë në sytë tuaj kur flet me ju, kjo është një shenjë e shkëlqyer që ai është vërtet tek ju.

Përkulja kur flet me ju.

Kur një mashkull alfa ju pëlqen dhe dëshiron t'ju njohë, ai do ta tregojë këtë duke i kushtuar vëmendje asaj që thoni dhe duke u afruar më pranë jush ndërkohë që flisni.

Prakoni alfa me dashje ose më lehtë dikë. interesit ose për të tërhequr vëmendjen tuaj. Ata nuk kanë frikë t'ju prekin në krah ose në shpatull për t'i ndihmuar ata të ngrohen me ju. Ky është një proces i natyrshëm për një mashkull alfa kur jeni ulur së bashku dhe mund të interpretohet si shenja të forta flirtimi.

Të luani me flokët ose veshjet tuaja.

Nëse keni arritur deri në këtë pikë mashkulli juaj alfa është vërtet i interesuar për ju, kjo është një mënyrë për t'i treguar të gjithëve se jeni i tij për natën. Të luash me flokët ose rrobat është një sugjerim natyral flirtues i gjuhës së trupit, mos ngurroni të pasqyroni drejtimin e tij.

Shiko gjithashtu: Pse narcisistët e rishkruajnë historinë për t'i shpëtuar përgjegjësisë? (i çmendur)

Të kesh një qëndrim të hapur të trupit.

Gjuha e hapur e trupit është një formë e komunikimit joverbal në të cilin trupi përdoret për të shprehur ose përcjellë mesazhe. Kjo mund të bëhet përmesgjestet, qëndrimin dhe shprehjet e fytyrës. Gjuha e hapur e trupit shpesh shihet si pozitive dhe mikpritëse, pasi e bën personin të duket i hapur dhe i afrueshëm.

Gjuha e hapur e trupit u sinjalizon të tjerëve se ata ndihen nën kontroll. Shumica e alfave do të zënë hapësirë ​​në zonën e tyre si një sinjal kontrolli; ky është një instinkt natyror brenda një mashkulli alfa. Ata do të përdorin të gjithë trupin e tyre për të zënë hapësirë ​​dhe për ta bërë veten të duken më të mëdhenj se sa janë. Shenjat e hapura të gjuhës së trupit janë pëllëmbët lart, qafa e ekspozuar, krahët e hapur dhe këmbët e hapura. Kur mendojmë për gjuhën e hapur të trupit, mendoni për hapjen ose zgjerimin e trupit.

Nxjerrja e vetëbesimit

Meshkujt alfa priren të jenë shumë të sigurt në çdo gjë që bëjnë. Kur ata janë duke folur me ju ose duke flirtuar me ju, ju bëjnë të ndiheni të sigurt dhe të mirëpritur. Kjo është për shkak se ata kanë vetëbesim të brendshëm.

Në vijim do t'i hedhim një vështrim pyetjeve më të shpeshta.

Pyetjet e bëra më shpesh

Si e dini nëse një mashkull alfa ju pëlqen?

Zakonisht mund të dalloni nëse një mashkull alfa ju pëlqen sepse ai do të flasë me ju dhe do të kalojë kohë me ju. Ai gjithashtu do të jetë shumë mbrojtës ndaj jush dhe do të dëshirojë të sigurohet që jeni të sigurt dhe të lumtur.

Si mund ta kuptoni që një djalë flirton me gjuhën e trupit?

Një mënyrë për të dalluar nëse një mashkull alfa po flirton me ju nëpërmjet gjuhës së trupit është nëse ai mban kontakt të fortë me sy. Një mënyrë tjetër është nëse aiqëndron drejt dhe i gjatë me shpatullat mbrapa. Përveç kësaj, ai mund të mbështetet pranë jush kur flet, të prekë krahun ose shpatullën tuaj ose të buzëqeshë shpejt.

Mendimet përfundimtare.

Kur bëhet fjalë për të kuptuar se si flirtojnë meshkujt alfa, është e rëndësishme t'i kushtoni vëmendje shenjave të gjuhës së trupit të tyre. Ne përgjithësisht mendojmë se nëse na bëjnë të ndihemi të sigurt, ngrohtë dhe të mirëpritur, atëherë kjo është mjaft e mirë për ne. Shpresojmë që të keni pëlqyer leximin e këtij postimi dhe se kemi qenë në gjendje t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja. Deri herën tjetër, qëndroni të sigurt, të lumtur dhe mbi të gjitha vazhdoni të buzëqeshni.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.