Gjuha e trupit sinjalet e dashurisë femërore (Gjithçka që duhet të dini)

Gjuha e trupit sinjalet e dashurisë femërore (Gjithçka që duhet të dini)
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Sinjalet e dashurisë në gjuhën e trupit Femra janë shenjat që një grua i dërgon partnerit të saj mashkull. Këto sinjale mund të jenë ose verbale ose joverbale. Ato përdoren shpesh për të komunikuar ndjenjat e një gruaje ndaj partnerit të saj. Sinjalet e dashurisë në gjuhën e trupit që femrat mund të jenë mjaft delikate dhe të vështira për t'u zbuluar, por ato janë gjithashtu shumë të fuqishme dhe efektive, pasi i ndihmojnë gratë të kuptojnë se çfarë duan partnerët e tyre prej tyre.

Kur një grua dashuron dikë, gjuha e trupit të saj do të fillojë të ndryshojë. Ajo do të anohet drejt tij kur ata janë duke folur dhe shpesh prek krahun ose shpatullën e tij. Ajo gjithashtu do të bëjë më shumë kontakt me sy dhe do të buzëqeshë më shumë kur është rreth tij. Të gjitha këto janë sinjale dashurie të pavetëdijshme që ajo po dërgon.

Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë thellë leximin e sinjaleve të dashurisë nga një femër, në mënyrë që të mund të merrni një ide të mirë nëse ajo ju do vërtet apo jo.

Si mashkull, mund të jetë e vështirë të kuptosh nëse personi që dashuron të do vërtet. Pasi kam qenë në një lidhje për më shumë se 20 vjet, e kuptoj vërtet se çfarë është dashuria dhe si lidhemi. Pjesa e parë e marrëdhënies sonë është gjithmonë intensive, mund të ndihet si dashuri dhe ndoshta është, por është një lloj tjetër dashurie më shumë si epshi një dëshirë e vërtetë për atë person.

Pjesa e parë e çdo marrëdhënieje është gjithmonë e mirë, por sinjalet e dashurisë janë të ndërlikuara. Do të bëj çmos që të përpiqem të artikuloj disa shenja të mira që ajo ështëvërtetë në ju. Në fund të ditës, ne mund të hamendësojmë vetëm se çfarë ndjen personi tjetër në një lidhje, kështu që merre gjithçka me pak kripë dhe jam i sigurt se do të jesh mirë.

Sinjalet e dashurisë në gjuhën e trupit për t'u kujdesur!

Kontakti me sy.

A po ju shikon kur hyni në dhomë? A e shikoni edhe ju në sy? Ky është një fillim i mrekullueshëm dhe vërtet tregon se ajo është e dashur për ju, duke injoruar pjesën tjetër të dhomës vetëm për ju. Ky është një nga sinjalet e para që ajo tërhiqet nga ju, apo edhe ka filluar të dashurohet me ju. Mësoni më shumë rreth kontaktit me sy këtu.

Buzëqesh.

Pas kontaktit me sy a buzëqesh ajo? A duket kjo si një buzëqeshje e vërtetë? Ka dy buzëqeshje, një buzëqeshje e rreme dhe një buzëqeshje e vërtetë. Njohja e ndryshimit do t'ju japë një ide të madhe nëse ajo ju do vërtet apo jo.

Një buzëqeshje e rreme vetëm me gojë është e ndryshme nga një buzëqeshje natyrale; sytë nuk janë të përfshirë. Nëse nuk mund t'i shihni linjat në sy të tërhequra lart kur muaji lëviz, kjo është një buzëqeshje e rreme.

Nuk ka asnjë sinqeritet dhe njerëzit e tjerë do ta kuptojnë se po gënjeni për lumturinë tuaj. Buzëqeshja e rreme thjesht do të bjerë nga fytyra në çast.

Një buzëqeshje e vërtetë quhet buzëqeshja e Duchenne. Ata janë të vërtetë, gjë që tregon lumturinë e vërtetë. Sytë dhe goja përputhen në të njëjtën kohë. Ju do të shihni sytë të ndriçojnë dhe vijat të formohen në anën e secilit sy. Duket e ngrohtë dhee vërtetë.

Ia vlen të përmendet nëse shihni shumë buzëqeshje të rreme, mund të ketë diçka.

A ju thërret ajo?

Ok, këtu duhet të aplikojmë disa paqartësi. Ky nuk është gjithmonë rasti, por ne do të marrim këtë shembull dhe do të themi se ajo nuk është e turpshme. Ajo ju thërret për t'u ulur pranë saj ose për t'u bashkuar me grupin. Kjo është një shenjë e shkëlqyeshme që ajo është për ju duke krijuar hapësirë ​​për ju ose duke ju prezantuar me njerëz të rinj është një sinjal i mrekullueshëm se ajo është vërtet e dashur për ju dhe ju beson.

Prekja.

Një pjesë vërtet e rëndësishme e çdo marrëdhënieje është prekja. Kur i bashkoheni një grupi, a ju prek ajo? A ju merr ajo dorën, nëse po, ajo është plotësisht e dashuruar me ju apo ju përshëndet me një përqafim? Nëse po, çfarë lloj përqafimi është? A ju tërheq afër apo ju jep një përqafim të shpejtë dhe statik? Mendoni për këtë, kjo do t'ju japë një ide të madhe nëse ajo është vërtet e dashur për ju apo jo.

A po ju fërkon kurrizin ndërsa bashkoheni me grupin? Nëse ajo e bën atë është kaq e lartë drejt shpatullave ose më e ulët rreth mbeturinave. Nënkonkualisht, pjesa e poshtme rreth belit është më e relaksuar dhe më e lidhur nga të dyja.

Ku ajo ju prek është e rëndësishme dhe mënyra se si ju prek është po aq e rëndësishme nëse jo më shumë.

Biseda.

Në një bisedë me miqtë ose kur jeni bashkë. Si ndihet ajo bisedë, është e natyrshme dhe e rrjedhshme apo më e sikletshme? Biseda është një punë vërtet e madhe për të parë sinjalet që ajo ju do osejo.

Biseda është shumë e rëndësishme për të parë sinjalet që ajo i pëlqen. Gratë shpesh do të marrin të dhëna delikate për të gjetur mënyra për të shprehur dashurinë. Ajo shpesh mund t'ju pyesë për ditën tuaj, ose të ndajë mendimet dhe ndjenjat e saj me ju. Ajo do të angazhohet në "bisedime të vogla", por kjo nuk është gjë tjetër veçse një tregues i interesimit të saj për ju.

Kur flet në një grup shumicën e kohës me të? Nëse po, ky është një sinjal i madh. Nëse jo, duhet të pyesni veten pse.

Gjuha e trupit.

Gjuha e trupit është një çështje vërtet e madhe dhe një temë masive, ne kemi mbuluar shumicën e sinjaleve në këtë faqe interneti www.bodylanguagematters.com. Megjithatë, ne jemi kryesisht në kërkim të shenjave të hapura të gjuhës së trupit, prekjes dhe buzëqeshjes. Mendoni se çdo gjë që zgjerohet është e mirë, çdo gjë që tkurret është e keqe.

Këmbët.

Shëtitja me partnerin tuaj është një mënyrë argëtuese për të kaluar kohë së bashku. Ju do të jeni në gjendje të dalloni nëse ajo ju pëlqen vërtet apo jo kur këmbët e saj drejtojnë drejtimin që dëshiron të shkojë. Nëse këmbët e saj drejtohen nga ju dhe duken të lumtura, ajo mund të jetë e dashuruar me ju!

Këshilla të dobishme për sinjalet e dashurisë.

Gjuha e trupit është komunikimi joverbal midis dy ose më shumë njerëzve. Gjuha e trupit mund të përdoret për të kuptuar mendimet dhe ndjenjat e dikujt. Kuptimi i gjuhës së trupit mund të ndryshojë nga kultura në kulturë, por disa gjeste të përgjithshme mbeten të njëjta në kultura të ndryshme.

Tani do të flasim përdisa sinjale të tjera dashurie të gjuhës së trupit të femrës.

Ecja.

Kur ecni së bashku a ecni me të njëjtin ritëm? A po ecni krah për krah? A ju lejon ajo ta drejtoni atë? Marrja e sinjaleve të vogla të gjuhës së trupit, si p.sh. ecja, do t'ju tregojë shumë për atë se si ndihet në të vërtetë.

A ju lejon ajo të ecni në pjesën e jashtme të trotuarit? Nëse po, nënndërgjegjeshëm ajo po ju lejon ta mbroni atë (sinjal i madh).

Telefon.

A është gjithmonë në telefonin e saj kur uleni? A shqetësohet më shumë për atë që po ndodh me miqtë e saj në rrjetet sociale? Nëse po, kjo nuk është e mrekullueshme. Megjithatë, nëse ajo e lë telefonin mënjanë, kjo është e mrekullueshme, ajo dëshiron të dëgjojë atë që keni për të thënë dhe po tregon më shumë respekt ndaj jush dhe marrëdhënies.

Përqafoni.

Të kuptuarit se si një vajzë ju përqafon mund t'ju tregojë se si ndihet për ju. Një përqafim i shpejtë dhe miqësor është pikërisht ai – miqësor. Kur ajo ju tërheq afër dhe i mbështjell krahët rreth belit tuaj, kjo do të thotë se ajo është me të vërtetë në ju. Nëse kjo ndodh pas një dite të gjatë pune ose shkolle, është një shenjë edhe më e madhe se ajo është padyshim e dashuruar me ju dhe ka pritur të shohë

Dëgjuar.

Nëse ajo anon kokën anash ndërsa dëgjon atë që po thoni, ka shumë mundësi që ajo të interesohet më shumë për ju sesa jo.

Frymëmarrja është me të vërtetë e mirë për ju. Nëse frymëmarrja e saj ështëe ngadaltë dhe në stomak, kjo është një shenjë e shkëlqyer që ajo është e relaksuar rreth jush dhe në raport.

Vetullat.

Kur ajo ju përshëndet për herë të parë, a lirohet sjellja e saj? Kjo sinjalizon se ajo ju beson dhe ndihet e sigurt në shoqërinë tuaj. Ajo duhet të ngrejë vetullat e saj për të treguar se e di se ju jeni këtu në një nivel nënndërgjegjeshëm.

Duke ngulur sytë.

Të ngulini sytë në sytë e partnerit tuaj pa shikuar larg është një nga sinjalet më të forta se ajo ju do. Kjo është një mënyrë e fuqishme intime për të krijuar një lidhje me ju.

Përkulja.

Nëse ajo duket e interesuar, ajo mund të fillojë të anohet nga ju kur ju flisni. Kushtojini vëmendje kësaj në një diskutim në grup ose nëse flisni një për një. A është anuar edhe ajo drejt jush?

Ka shumë më tepër gjeste të gjuhës së trupit, por këtu janë disa nga më të zakonshmet. Disa njerëz mund të përfitojnë nga kjo dhe t'i projektojnë emocionet e tyre sipas dëshirës. Për të kuptuar me të vërtetë emocionet e një personi, duhet të merrni parasysh edhe variabla të tjerë.

Këshilla e fundit

Nëse doni të tërhiqni vëmendjen e një gruaje, ka disa sinjale të gjuhës së trupit që mund t'i përdorni. Së pari, sigurohuni që të keni kontakt të mirë me sy. Së dyti, provoni të buzëqeshni dhe/ose ta anoni kokën anash. Së treti, përdorni gjuhën e hapur të trupit duke i mbajtur krahët pa kryqëzuar dhe qëndrimin tuaj të relaksuar. Së fundi, provoni të pasqyroni gjuhën e trupit të saj. Nëse ajo kryqëzon krahët, ju kryqëzoni krahët. Nëse ajo anon kokën,ti anon kokën. Nëse ajo anon, ju anoni. Kjo do të ndihmojë në krijimin e një raporti midis jush dhe do të bëjë që ajo të jetë më e interesuar për ju.

Pyetje dhe përgjigje

1. Cilat janë disa nga sinjalet më të zakonshme të gjuhës së trupit që një grua do të përdorë për të treguar se është e interesuar për një burrë?

Disa sinjale të zakonshme të gjuhës së trupit që një grua mund t'i përdorë për të treguar interesin për një burrë përfshijnë: kontaktin me sy, buzëqeshjen, animin drejt tij, prekjen e tij dhe pasqyrimin e gjuhës së trupit të tij.

2. Si mund të dalloni nëse një grua tërhiqet nga ju bazuar në gjuhën e saj të trupit?

Ka disa shenja që tregojnë se një grua tërhiqet nga ju bazuar në gjuhën e saj të trupit. Ajo mund të anohet drejt jush kur jeni duke folur, të prekë krahun ose shpatullën tuaj ose të buzëqeshë dhe të ketë kontakt me sy me ju. Ajo gjithashtu mund të pasqyrojë gjuhën e trupit tuaj, të tilla si kryqëzimi i këmbëve kur ju kryqëzoni tuajat.

Shiko gjithashtu: Këmbët e gjuhës së trupit të kryqëzuara (Një gjuhë krejt e tyre)

3. Cilat janë disa nga shenjat e zakonshme që një grua do të japë nëse është e interesuar për ju?

Shiko gjithashtu: Të vlerësoj kuptimin. (Mënyra të tjera për ta thënë këtë)

Disa shenja të zakonshme që një grua do t'i japë nëse është e interesuar për ju janë:

 • Të krijojë kontakt me sy.
 • Buzëqesh.
 • Përballë teje.
 • Të përkulem.
 • Të prek.
 • Të prekë.
 • <99Të luash me flokët e saj.
 • Të luash me flokët e saj. 10>
 • Duke dhënë komplimente.
 • Të qenurit fizikisht pranë jush.
 • Pasqyrimi i gjuhës së trupit tuaj.

4. Si mund të përdorni gjuhën e trupit për të vlerësuar interesin e një gruaje për ju?

Gjëja më e rëndësishme që duhet mbajtur mend kur përpiqeni të vlerësoni interesin e një gruaje përmes gjuhës së trupit është të jeni të vëmendshëm. Kërkoni shenja se ajo është e interesuar për ju, si p.sh. të mbështetet kur flisni, të keni kontakt me sy ose të luani me flokët e saj. Gjithashtu, kushtojini vëmendje mënyrës se si ajo është në këmbë ose ulur. Nëse ajo është përballë jush me një qëndrim të hapur të trupit, kjo është një shenjë e mirë se ajo është e interesuar. Nëse ajo kryqëzon krahët ose këmbët, kjo mund të jetë një shenjë se ajo nuk është e interesuar.

5. Si të dalloni nëse një grua tërhiqet fshehurazi nga ju?

Nuk ka asnjë përgjigje të qartë për këtë pyetje pasi të gjithë e shprehin tërheqjen ndryshe. Megjithatë, disa shenja të mundshme që një grua tërhiqet nga ju mund të përfshijnë të qenit më flirtuese se zakonisht, të ketë më shumë kontakt me sy ose të jetë më prekëse.

6. Si e dini nëse keni kimi me dikë?

Disa njerëz thonë se thjesht e dini kur keni kimi me dikë, ndërsa të tjerë besojnë se kjo është diçka që mund të përcaktohet përmes bisedës dhe kalimit të kohës së bashku. Ekzistojnë gjithashtu një sërë teorish shkencore mbi këtë temë. Njëra sugjeron që njerëzit tërhiqen nga njëri-tjetri në bazë të feromoneve të tyre, ndërsa një tjetër sugjeron që ne tërhiqemi nga njerëz që kanë prejardhje dhe fytyrë të ngjashme.veçoritë. Në fund të fundit, i takon secilit individ të vendosë nëse ata besojnë apo jo se kanë kimi me dikë.

Përmbledhje

Kur bëhet fjalë për sinjalet e dashurisë së gjuhës së trupit të femrës, me të vërtetë ka mundësi të pafundme. Pyetjet që do t'i bënim vetes janë: "A ju duket mirë?" dhe "a pasqyron ajo të njëjtat ndjenja?" Nëse jeni ende duke luftuar për ta kuptuar këtë, ne ju sugjerojmë të mësoni më shumë rreth gjuhës së trupit dhe komunikimit joverbal këtu. Faleminderit për leximin.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.