Lori Vallow Daybell ekspozohet (Zbulimi i sekreteve të fshehura në gjuhën e trupit të saj!)

Lori Vallow Daybell ekspozohet (Zbulimi i sekreteve të fshehura në gjuhën e trupit të saj!)
Elmer Harper

Rasti i Lori Vallow Daybell ka tërhequr vëmendjen e botës. Përmes një analize të gjuhës së trupit dhe sjelljes së saj gjatë një interviste me hetuesit, mund të nxirren disa njohuri magjepsëse.

Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë 15 aspekte të ndryshme të gjuhës së trupit të Lorit që zbulojnë sekretet e saj.

Shiko gjithashtu: Gjuha agresive e trupit (shenjat paralajmëruese të agresionit)

Hidhini një sy të shpejtë më poshtë përpara se të shikoni këtë video për të dalluar shenjat e gjuhës së trupit dhe më shumë.

Shpejtësia e lartë e pulsit të Lorit. 🫣

Shihni një nga gjërat më të larta të Lorit gjatë intervistës. Kjo mund të jetë për shkak të një sërë faktorësh, duke përfshirë:

 1. Shkaqet e mundshme : Nervozizmi, stresi, ankthi ose mashtrimi.
 2. Lidhja me stresin ose ankthin : Një shkallë e lartë e ndezjes së syve mund të jetë tregues i niveleve të larta të stresit ose ankthit. uret dhe përshkruesit. 🫳🏽

  Lori përdor shpesh gjeste aktive të duarve dhe përshkrues kur flet. Kjo mund të shërbejë për disa qëllime:

  1. Qëllimi dhe ndikimi : Gjestet e duarve mund të ndihmojnë në theksimin e pikave, krijimin e angazhimit dhe ndërtimin e raportit me dëgjuesin.
  2. Lidhja me bisedën : Gjestet aktive të duarve mund të tregojnë përpjekjen e Lorit për të kontrolluar bisedën><1 pyetjet e saj. 🤦🏻‍♀️

   Gjatë gjithë intervistës, Lori duket se i përshtat përgjigjet e saj pyetjeve ose situatave specifike:

   1. Kontrollimi i bisedës : Duke e bërë këtë, ajo mund të përpiqet të kontrollojë rrjedhën e bisedës dhe të shmangë diskutimin e temave të caktuara.
   2. Shembujt mund të japin përgjigje për vdekjen e saj. s.

   Minimizimi i prezencës fizike. 🧍🏼‍♀️

   Gjuha e trupit të Lorit shpesh përfshin minimizimin e pranisë së saj fizike, e cila mund të ketë disa implikime:

   1. Mbrojtja e barkut : Duke u përkulur ose duke e mbështjellë barkun e pavetëdijshëm mund të jetë e pandërgjegjshme>
   2. Arsyet e mundshme : Kjo sjellje mund të jetë për shkak të ankthit, cenueshmërisë ose dëshirës për t'u dukur më i vogël dhe më pak kërcënues në situatë.

  Taktika të goditjes dhe të ridrejtimit. 🗣️

  Lori përdor teknikat e ndrydhjes dhe ridrejtimit. subjekt, duke bërë shaka ose duke ofruar informacione të parëndësishme, Lori përpiqet të shpërqendrojë intervistuesin nga kërkimi më i thellë në tema të ndjeshme.

 3. Keqdrejtimi në bisedë : Kjo taktikë i lejon Lorit të mbajë njëfarë kontrolli mbi bisedën, duke shmangur potencialisht pyetjet e vështira ose inkriminuese.

Dëshira për miratim. 😛

Gjatë gjithë intervistës, Lori shfaq një dëshirë për miratim ose vëmendje:

 1. Përmendja e djalit të adoptuar JJ : Lori sjell djalin e saj të adoptuar JJ dhe thekson sfidat me të cilat është përballur si prind, ndoshta për të tërhequr simpatinë ose admirimin e fëmijëve. diskuton mungesën e vëmendjes së të shoqit ndaj fëmijës tjetër, ndoshta për ta përshkruar veten si një prind më i përkushtuar dhe më i kujdesshëm.

Të qeshura të shpeshta. 🤭

Një aspekt tjetër i dukshëm i sjelljes së Lorit është e qeshura e saj e shpeshtë, madje edhe gjatë diskutimeve të temave serioze për vdekjen e saj:<89> -burri, për shembull, duket i pavend dhe mund të tregojë një përpjekje për t'u dukur rastësor ose i shqetësuar.

 • Interpretim psikologjik : E qeshura e Lorit mund të jetë gjithashtu një mekanizëm mbrojtës për të përballuar stresin ose ankthin e situatës. 6>
 • Duke dhënë detaje të parëndësishme : Në vend që të japë një përshkrim të qartë të ngjarjeve, Lori ofron informacione të panevojshme ose të palidhura që mund të ngatërrojnë ose mashtrojnë intervistuesin.
 • Shmangia e temave të caktuara : Lori gjithashtu mund ta largojë bisedën nga subjekte specifike, potencialisht për të shmangur zbulimin e vërtetë të saj.ndjenjat.
 • Taktika të pasqyrimit ose imitimit. 🪞

  Gjatë intervistës, Lori mund të përdorë taktika të pasqyrimit ose imitimit:

  1. Ndërtimi i raportit : Përdorimi i gjuhës, gjesteve ose shprehjeve të ngjashme <1 të ndihet më i rehatshëm dhe të ndihmojë intervistuesin të ndihet më rehat. ose miratimi : Pasqyrimi mund të jetë gjithashtu një mënyrë delikate për të kërkuar besimin ose miratimin nga intervistuesi, duke e bërë më të lehtë për Lorin të kontrollojë bisedën.

  Ndrysho vetëbesimin.

  Sjellja e Lorit ndryshon kur pyetet nëse ka ndonjë gjë që ajo nuk ka treguar ende:

   <:Vetëbesimi i saj ishte rritur si informacioni i mëparshëm. fsheh informacionin ose nuk është plotësisht i vërtetë.
  1. Axhenda specifike : Ky ndryshim në sjellje mund të tregojë gjithashtu se Lori ka një axhendë të veçantë në mendje gjatë intervistës, të cilën ajo dëshiron ta avancojë duke kontrolluar bisedën.

  Poza shpirtërore. 🙏

  Përvetëso një status shpirtëror në disa pika më të larta ose fuqi: Përkulja e kokës kur diskuton tema të caktuara mund të tregojë besimin e Lorit në autoritetin e saj shpirtëror ose dëshirën për status ose fuqi më të lartë.
 • Besimi në autoritetin shpirtëror : Kjo sjellje mund të jetë gjithashtu një përpjekje për të projektuar një imazh të devotshmërisë osespiritualiteti, ndoshta për të fituar respektin ose admirimin e intervistuesit.
 • Sjellje mbrojtëse. 🪬

  Lori shpesh shfaq sjellje mbrojtëse gjatë intervistës:

  1. Ruajtja nga kërcënimet : Mbrojtja e barkut ose kalimi i krahëve të saj mund të jetë një përpjekje më e sigurtë për t'u mbrojtur nga krahët e saj. .
  2. Ndjeheni i sigurt : Kjo sjellje mund të jetë gjithashtu një shenjë ankthi ose cenueshmërie, duke sugjeruar që Lori ndihet e ekspozuar ose e kërcënuar gjatë intervistës.

  Devijimet bazë. 🙆‍♀️

  Ekspertët kanë vërejtur në disa gjuhë bazë: në disa gjuhë: stresi ose shqetësimi : Një bark konkav, shkalla e lartë e pulsimit dhe lëvizjet asimetrike të gojës mund të sugjerojnë që Lori po përjeton stres ose shqetësim të konsiderueshëm gjatë intervistës.

 • Vëzhgimet e ekspertëve : Këto devijime nga sjellja e saj tipike mund të ofrojnë njohuri të vlefshme në motivimin e Lori><10 dhe të ndihmojnë në kuptimin <1010 gjendjen emocionale të Lori. Pyetjet e bëra vazhdimisht.
 • Çfarë sugjeron shkalla e lartë e pulsimit të Lorit?

  Shpejtësia e lartë e pulsimit të Lorit mund të tregojë stres, ankth ose mashtrim gjatë intervistës.

  Pse Lori thekson gjestet aktive të duarve dhe përshkruesit?

  angazhoni dëgjuesin dhe kontrolloni bisedën.

  Si përshtatet Lori ndaj pyetjeve ose situatave specifike?

  Lori mund të ndryshojë përgjigjet e saj ose të japë përgjigje të paqarta për të kontrolluar bisedën dhe për të shmangur diskutimin e temave të caktuara.

  Çfarë mund të nënkuptojë e qeshura e shpeshtë e Lorit gjatë intervistës? , ose si një mekanizëm mbrojtës për të përballuar stresin ose ankthin.

  Çfarë thonë ekspertët për devijimet bazë të Lorit në gjuhën e trupit?

  Devijimet bazë, të tilla si një bark konkav, shpejtësia e lartë e pulsit dhe lëvizjet asimetrike të gojës, mund të tregojnë stres të rëndësishëm ose siklet gjatë intervistës. Gjuha e trupit të ziles gjatë intervistës zbulon një individ kompleks dhe intrigues. Nga shkalla e lartë e pulsimit dhe sjellja mbrojtëse e deri te taktikat e saj të goditjes dhe ridrejtimit, gjuha e trupit të Lorit ofron të dhëna të vlefshme për emocionet, synimet dhe mashtrimin e saj të mundshëm.

  Duke analizuar këto shenja delikate, ne mund të kuptojmë më mirë figurën enigmatike në qendër të këtij rasti magjepsës.

  Shiko gjithashtu: Si të frikësoni dikë me shenja të gjuhës së trupit (vendosmëria)  Elmer Harper
  Elmer Harper
  Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.