Paneli i Sjelljes (Mësoni nga ekspertët në fushën e sjelljes njerëzore)

Paneli i Sjelljes (Mësoni nga ekspertët në fushën e sjelljes njerëzore)
Elmer Harper

Paneli i Sjelljes

Ekspertët kryesorë të sjelljes në botë.

Shiko gjithashtu: Puthja me sy hapur (A është intimitet)

Paneli i Sjelljes, është një kanal në YouTube i fokusuar në gjuhën e trupit dhe komunikimin joverbal. Kanali ka katër anëtarë kryesorë dhe ka spote të të ftuarve nga njerëz si Doctor Phil dhe të tjerë, ndërsa ata thyejnë ndjekjet e famshme nga krimi i vërtetë, kultura pop dhe politikanë nga e gjithë bota. Videot janë vargje të vogla që po analizohen nga paneli në çdo moment të caktuar kohor. Ata zbërthejnë atë që sapo kanë parë dhe i bëjnë të njohura pikëpamjet e tyre sipas njohurive dhe aftësive të tyre eksperte me rekomandime kyçe për ata që kërkojnë të nivelojnë njohuritë e tyre personale.

Çfarë është Historia?

Paneli i sjelljes i nisur në fillim të vitit 2020 në YouTube, po bëhet me shpejtësi burimi kryesor për të mësuar gjuhën e trupit dhe komunikimin joverbal. Filluar nga Scott Rouse, i cili u bashkua me Greg Hartley, Mark Bowden dhe Chase Hughes.

A është mirë?

Me një fjalë, po, The Behavior Panel nuk është një kanal me gëzof në YouTube që bën atë që thonë ata në kallaj. Jo si kanalet e tjera në YouTube që nuk dinë pothuajse asgjë për sjelljen njerëzore. Ata kanë shumë video me cilësi të lartë që zbërthejnë dhe analizojnë sjelljen e despektimit. Unë personalisht më pëlqejnë episodet ku paneli integroi Tarekun në The Dr Phil Show është zbulues.

Videot e tyre më të njohura deri më sot janë Princi Andrew & Intervistë Epstein Gjuha e trupitAnalizuar dhe Joe Biden Intervistë Live Gjuha e trupit rreth Tara Reade Intervistë. Nëse sapo po hyni në analizën e sjelljes njerëzore, duhet të shikoni këto dy episode si pikënisje.

Po, nëse jeni të interesuar të lexoni njerëz, psikologjinë, aftësitë e bindjes, metodat e marrjes në pyetje, ndikimin tek njerëzit dhe gjuhën e trupit, atëherë është burimi më i mirë FALAS në internet për të mësuar.

Anëtarët e Panelit të Sjelljes

Scott Rouse

Scott është një ekspert i gjuhës së trupit dhe analist i sjelljes. Ai ka certifikata të shumta në trajnimin e avancuar të marrjes në pyetje dhe ka punuar së bashku me FBI-në, Shërbimin Sekret, Inteligjencën Ushtarake të SHBA-së dhe Departamentin e Mbrojtjes Trajnimi dhe praktika e tij e gjerë e kanë bërë atë një konsulent ekspert për CEO-të e zbatimit të ligjit, ushtrisë dhe Fortune 500.

Shikoni librin e Scotts mbi gjuhën e trupit Kuptimi i gjuhës së trupit: Si të deshifroni komunikimin joverbal në jetë, dashuri dhe punë.

Scott gjithashtu zhvillon me Greg Body Language Tactics një kurs të plotë se si të përdoret saktë gjuha e trupit në botën reale.

Ai ka krijuar një punëtori tjetër të quajtur The TrueCrime Work Shop dhe aktualisht ka një Grup Anëtarësimi aktiv, mund të shikoni gjithashtu kanalin e tij personal në YouTube që ka Anëtarësimin e tij në gjuhën e trupit LIVE Pyetje dhe përgjigje

Greg Hartley

Teknikat e Gregory Hartley janë provuar të jenë të dobishme në mjediset ushtarake dhe të korporatave, dhe ai ka mbi 10 libra për të komunikuar më mirë me gjuhën e trupit tuaj çdo ditë. Për të parë më shumë rreth Greg //www.gregoryhartley.com/

Greg ka shkruar gjithashtu shumë libra mbi gjuhën e trupit dhe profilizimin e sjelljes, ai që ne rekomandojmë është se unë mund t'ju lexoj si një libër, Libri më i rrezikshëm i biznesit që do të lexoni ndonjëherë.

Mark Bowden

Mark Bowden

Një ekspert i komunikimit në botë, nuk është në pronësi të gjuhës. Mark u mëson audiencave të të gjitha llojeve dhe madhësive se si të përdorin gjuhën e trupit për të komunikuar shkëlqyeshëm. Me katër librat më të shitur mbi gjuhën e trupit, Mark njihet si eksperti kryesor i sjelljes në botë. Për të mësuar më shumë rreth punës së Marks, vizitoni //truthplane.com/ ose kanalin e tij në YouTube.

Shikoni librin më të shitur të Marks "E vërteta dhe gënjeshtra: Çfarë mendojnë vërtet njerëzit".

Chase Hughes

I referuar si një nga ekspertët kryesorë në botë në analizën e sjelljes, i cili ka përvojën më të madhe në SHBA në vitet e 2-ta nga Dr. Phil. ed Forcat, duke përfshirë punën si sjelljeprofili analist për të arrestuarit e CIA-s dhe FBI-së. Ai është një ekspert në manipulimin e njerëzve bazuar në gjendjen e tyre aktuale mendore. Autori i pesë librave, katër mbi analizën e sjelljes dhe bestselleri i tij novator, Manuali Ellipsis. Chase kryen një analizë të agjencive qeveritare, policisë dhe grupeve të korporatave në sjelljen, komunikimin joverbal, zbulimin e mashtrimit dhe marrjen në pyetje.

Shiko gjithashtu: 86 fjalë negative që fillojnë me M (me përkufizim)

Chase ka disa libra vërtet të mrekullueshëm mbi analizën e sjelljes dhe gjuhën e trupit, ne ju rekomandojmë t'i lexoni të gjithë. Të preferuarat tona janë Manuali Ellipsis Analiza and Engineering of Human Behavior and Six-minute X-Ray: Rapid sjellje profilising.

Citimi im i preferuar nga Chase është: “Aty ku flet nga ti flet”. Nëse dëshironi të mësoni më shumë për z. Hughes, shikoni uebsajtin e tij //www.chasehughes.com/ ose kanalin e tij në YouTube.

Sa fiton paneli i sjelljes në YouTube

Sipas socialblade.com në kohën e shkrimit të kanalit bën një vlerësim mbi 91,500 dollarë. Socialblade gjithashtu raporton se Paneli i Sjelljes fiton rreth 7500 dollarë në muaj rreth 156 dollarë në ditë.

Kanali YouTube i Panelit të Sjelljes

Për më shumë video dhe përditësime, shikoni kanalin e tyre në YouTube.com.

Përmbledhje

Paneli i Sjelljes është një grup edukativ në internet që fokusohet në mësimin e njerëzve rreth shkencës dhe psikologjisë pas gjuhës së trupit.

Ato prishen dhet'ju mësojë se si të lexoni gjuhën e trupit dhe komunikimin joverbal të një personi, gjë që mund t'ju ndihmojë t'i kuptoni më mirë dhe t'i lexoni si një libër.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth bindjes dhe gjuhës së trupit, shikoni bloget tona të tjera.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.