Si ta bëni një narcisist të kthehet duke u zvarritur? (Mënyra për të bërë)

Si ta bëni një narcisist të kthehet duke u zvarritur? (Mënyra për të bërë)
Elmer Harper

Kur vjen puna për të rikthyer një narcisist, ka disa mënyra se si mund të shkoni për këtë. Nëse dëshironi të riktheni narcisin tuaj dhe ta mbani nën kontrollin tuaj, më poshtë kemi listuar 7 mënyra për ta bërë këtë.

Duke e bërë veten qendrën e botës tuaj dhe duke u kujdesur për veten para së gjithash, ju dërgo mesazhin se nuk je dikush me të cilin duhet të ngatërrohesh. Kjo do ta bëjë narcisin të kthehet duke u zvarritur tek ju, duke kërkuar vëmendjen tuaj. Nëse kohët e fundit jeni ndarë me një narcisist, shfrytëzojeni këtë mundësi për t'i treguar atyre se çfarë po humbasin duke jetuar jetën tuaj më të mirë. Lërini të shohin se ju po kaloni mirë pa to dhe ata do të luten që t'ju kthejnë mbrapa brenda një kohe të shkurtër.

Më pas, ne do t'i hedhim një vështrim 7 metodave të vërtetimit të budallallëkut për t'i kthyer ato në veten tuaj jeta.

7 mënyra për të rikthyer një narcisist.

  1. Jepuni atyre atë që duan.
  2. Lërini të mendojnë se 'Ka gjithmonë të drejtë.
  3. Ji i vëmendshëm dhe i dashur kur ata janë pranë.
  4. Ji i ftohtë dhe i largët kur nuk janë pranë.
  5. Jepuni atyre shumë komplimente.
  6. Lërini të bëjnë rrugën e tyre.
  7. Bëhuni të tyre fansja më e madhe.

Jepuni atyre atë që duan.

Nëse doni të bëni një narcisist të kthehet duke u zvarritur, ju duhet t'i jepni atyre atë që duan. Kjo nënkupton krijimin e një mjedisi ku ata ndihen të veçantë dhe të rëndësishëm, dhe ku mund të marrin vëmendjen që dëshirojnë. Pasi jukeni vëmendjen e tyre, ju duhet të jeni në gjendje ta mbani atë duke ofruar admirim dhe vërtetim të vazhdueshëm. Nëse mund ta bëni këtë, narcisti do të tërhiqet përsëri drejt jush si tenja në flakë.

Lërini të mendojnë se kanë gjithmonë të drejtë.

Mënyra më e shpejtë për të tërhequr një narcisist Të ktheheni zvarritje do të thotë t'i lini të mendojnë se kanë gjithmonë të drejtë. Nuk ka rëndësi nëse ata janë në të vërtetë apo jo, thjesht pajtohuni me gjithçka që thonë dhe bëjnë dhe ata do të jenë në duart tuaja në një kohë të shkurtër. Ju mund ta përdorni këtë në avantazhin tuaj në çdo situatë, pavarësisht nëse dëshironi diçka prej tyre ose thjesht po përpiqeni t'i bëni ata të të lënë vetëm.

Ji i vëmendshëm dhe i dashur kur ata janë pranë.

Narcisistët janë shpesh shumë të vëmendshëm dhe të dashur kur janë pranë. Ata mund të duken si partneri i përsosur, por ngjyrat e tyre të vërteta do të shfaqen përfundimisht. Mënyra më e mirë për t'u marrë me një narcisist është të jesh i vendosur, por i dashur. Bëjini të ditur se nuk do ta toleroni sjelljen e tyre të keqe, por tregojuni se sa shumë kujdeseni ende për ta. Kjo mund të jetë e mjaftueshme për t'i bërë ata të ndryshojnë mënyrat e tyre dhe të fillojnë t'ju trajtojnë më mirë.

Jini të ftohtë dhe të largët kur nuk janë afër.

Narcisistët shpesh janë të ftohtë dhe të largët kur të dashurit e tyre nuk janë përreth. Nëse doni të bëni një narcisist të kthehet duke u zvarritur, përpiquni të jeni të ftohtë dhe të largët. Kjo do të shkaktojë frikën e tyre nga braktisja dhe ata do të tërhiqen përsëri tek ju. BëniSigurohuni që të mos dorëzoheni shumë lehtë, përndryshe narcisti do të humbasë interesin.

Jepuni atyre shumë komplimente.

Nëse doni të bëni një narcisist të kthehet duke u zvarritur, jepini shumë komplimente. Ata dëshirojnë vëmendjen dhe do të bëjnë gjithçka për ta marrë atë. Jepu atyre atë që duan dhe ata do të bëhen stuko në duart tuaja.

Lërini të kenë rrugën e tyre.

Nëse jeni në një lidhje me një narcisist, mund të keni vënë re se ata gjithmonë i duan gjërat në mënyrën e tyre. Ata mund të përpiqen të kontrollojnë çdo aspekt të jetës suaj, nga ajo që vishni deri tek vendi ku shkoni dhe me kë flisni. Ndonëse mund të jetë zhgënjyese të përballesh me të, ka mënyra për ta bërë një narcisist të kthehet të zvarritet.

Një mënyrë për ta bërë këtë është t'i lini të kenë rrugën e tyre. Kjo mund të duket kundërintuitive, por nëse u dorëzoheni kërkesave të tyre, ata përfundimisht do të mërziten dhe do të vazhdojnë përpara. Një mënyrë tjetër për të bërë një narcisist të kthehet duke u zvarritur është të luani fort për ta marrë. Nëse veproni sikur nuk kujdeseni për ta, ata do të fillojnë t'ju ndjekin dhe do të përpiqen të rifitojnë dashurinë tuaj. Së fundi, nëse i kërcënoni se do t'i lini, ata shpesh do të kthehen duke u lutur për falje.

Ndonëse mund të jetë e vështirë të përballeni me një narcisist, ka mënyra për t'i bërë ata të kthehen duke u zvarritur. Duke i lënë ata të kenë rrugën e tyre ose duke luajtur fort për t'i arritur, ju mund t'i mbani ata të interesuar në jetën tuaj.

Bëhuni fansi i tyre më i madh.

Një mënyrë për ta bërë një narcisist të kthehet duke u zvarritur është të jeni e tyrefansja më e madhe. Komplimentoni shpesh, lajini me vëmendje dhe bëjini të ndihen sikur janë personi më i veçantë në botë. Ju mund të mos merrni asgjë në këmbim, por të paktën do të keni kënaqësinë të dini se i keni bërë ata të ndihen mirë.

Në vijim do të hedhim një vështrim në disa nga pyetjet më të zakonshme.

Shiko gjithashtu: Gjuha e trupit kruarje e qafës (është kruajtja juaj)

Pyetjet e bëra më shpesh

A mund të merrni një narcisist që të kthehet?

Narcisisti shpesh do të kthehet te një ish-partner pasi t'i lërë ata për një partner të ri. Kjo sepse u mungon vëmendja dhe adhurimi që merrnin nga ish-i i tyre. Për ta bërë një narcisist të kthehet, duhet t'i bëni ata të mungojnë dhe të ndjehen sikur kanë nevojë për ju në jetën e tyre. Kjo mund të bëhet duke qenë të vëmendshëm dhe të dashur ndaj tyre, duke i bërë ata të ndihen të veçantë dhe të nevojshëm. Nëse mund ta bëni një narcisist të ndihet në këtë mënyrë, ai ka të ngjarë të kthehet në jetën tuaj.

Çfarë e bën narcisin të dëshirojë që të ktheheni?

Zakonisht është një furnizim i ri. Narcisti dëshiron që ju të ktheheni, sepse ju u siguroni atyre atë që kanë nevojë - vëmendje, admirim dhe vërtetim. Ata gjithashtu mund t'ju duan të ktheheni sepse jeni një burim i përshtatshëm furnizimi, ose sepse janë të mërzitur dhe duan pak emocione në jetën e tyre. Nëse doni të riktheni narcisistin, duhet t'i bëni të ditur se jeni i disponueshëm dhe i gatshëm t'i siguroni ato çfarë kanë nevojë.

Si mund ta merrni njëNarcist për të folur përsëri me ju?

Nëse keni kaluar një ndarje me një narcisist, e dini se sa e vështirë mund të jetë t'i detyroni ata të flasin përsëri me ju. Ata madje mund të kenë nxjerrë një urdhër ndalimi kundër jush. Por nëse jeni ende të vendosur për të rikthyer një narcisist, ka disa gjëra që mund të bëni. Së pari, provoni të gjeni një partner të ri. Kjo do ta bëjë narcisin xheloz dhe ata mund të kthehen me vrap tek ju. Nëse kjo nuk funksionon, përpiquni t'i bëni të ditur se po bëni më mirë pa to. Kjo do ta çojë narcistin në panik dhe ata mund të kthehen duke u zvarritur tek ju.

A mund t'i mungojë vërtet një narcisist?

Narcisistit mund t'i mungojë vërtet, por vetëm në kuptimin që ata ju mungon vëmendja dhe adhurimi që keni dhënë. Pa vërtetimin tuaj të vazhdueshëm, egoja e një narcisisti do të shfryhet. Kjo është arsyeja pse një narcisist mund të rrotullohet rreth jush edhe pasi të ndahet me ju; ata kanë nevojë për furnizimin tuaj narcisist për t'u ndjerë mirë me veten e tyre. Megjithatë, një narcisist nuk përjeton emocione të vërteta si dashuria ose ndjeshmëria, kështu që edhe nëse i mungon, kjo ndodh vetëm sepse nuk po marrin atë që duan nga ju.

A i mungon një narcisisti për ju pas jo Kontaktoni?

Disa narcistë mund t'ju mungojnë pas mungesës së kontaktit, sepse ata u mbështetën tek ju për vërtetim dhe vëmendje. Të tjerëve mund të mos ju mungojnë fare sepse kanë kaluar në një furnizim të ri. Dhe akoma, të tjerëmund t'ju mungojë vetëm vëmendja dhe admirimi që u keni dhënë atyre. Në fund të fundit, është e pamundur të thuhet se si një narcisist do të reagojë pas asnjë kontakti, sepse ata nuk janë një person normal.

Sa kohë duhet që një narcisist të kthehet?

Narcisistët vijnë shpesh kthehen pasi kanë marrë pak kohë për të reflektuar mbi veprimet e tyre. Narcistëve mund t'u duhen javë, muaj apo edhe vite për t'u rikthyer, por ata zakonisht e bëjnë përfundimisht. Kjo ndodh sepse narcisistët zakonisht kanë një opinion shumë të lartë për veten dhe kanë nevojë për vërtetim të vazhdueshëm nga të tjerët. Kur ata nuk e marrin këtë vërtetim, ata shpesh mërziten dhe madje mund të sulmojnë. Megjithatë, me kalimin e kohës, ata zakonisht e kuptojnë se kanë nevojë për njerëzit në jetën e tyre dhe përfundimisht do të kthehen.

A do t'i mungojë një narcisist për atë që jeni?

Narcistit nuk do t'i mungojë ti për atë që je sepse nuk të shohin si individ. Ata ju shohin vetëm si një zgjatim të vetvetes dhe çfarë mund të bëni për ta. Një person normal do të donte që narcisistit t'i mungonte për atë që janë, por kjo nuk është e mundur.

Mendimet përfundimtare.

Narcisistët mund të jenë të vështira për t'u rikthyer, por është e mundur. Nëse dëshironi t'i ktheheni, ndiqni shtatë hapat e mësipërm. Narcistët gjithashtu mjeranohen dhe përpiqen të kuptojnë pse nuk mund të duan me të vërtetë, por nëse doni që ata të kthehen, ndiqni 7 hapat e mësipërm dhe jepni më të mirën tuaj.

Shpresojmëju ka pëlqyer të lexoni këtë postim dhe e keni parë të dobishëm edhe narcisistët janë të mjerë. Ju gjithashtu mund të gjeni të dobishme Çfarë e bën një narcisist të pakëndshëm? deri herën tjetër faleminderit për leximin.

Shiko gjithashtu: A do ta gjej përsëri dashurinë pas divorcit (Zbulojeni tani!)Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.