Pse djemtë flirtojnë kur nuk janë të interesuar? (Burrat flirtojnë)

Pse djemtë flirtojnë kur nuk janë të interesuar? (Burrat flirtojnë)
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Mund të keni vënë re një djalë që flirton me ju ose një mik të ngushtë, por ata nuk duken të interesuar. Këtu janë disa arsye të mundshme pse mund të jetë kështu, si dhe disa gjëra që mund të bëni për këtë.

Shumica e djemve flirtojnë sepse u pëlqen vëmendja dhe rritja e egos që vjen me të. Ata gjithashtu e dinë se flirtimi është një mënyrë e shkëlqyer për ta bërë një vajzë të ndihet e veçantë dhe e vlerësuar. Megjithatë, ndonjëherë një djalë do të flirtojë me një vajzë edhe pse ai nuk është i interesuar për të, sepse ai e di se kjo do ta bëjë atë të ndihet mirë. Pra, edhe pse ai nuk është i interesuar të takohet me të, ai përsëri do të flirtojë me të për të rritur vetëvlerësimin e saj.

Kur ju pëlqen dikush, mund të jetë e vështirë ta kuptosh në fillim, kjo është arsyeja pse ne kemi renditur 8 arsye pse meshkujt flirtojnë me femra.

8 Arsyet pse meshkujt flirtojnë me femrat.
 • Ata po përpiqen të marrin vërtetimin.
 • Po përpiqen të shohin nëse janë akoma tërheqës.
 • Po përpiqen të nxisin egon e tyre.
 • Po përpiqen të bëjnë xheloz dikë tjetër.
 • Ata nuk duan që të ndihen mirë >

  Ata po përpiqen ta bëjnë veten të ndihen më mirë. (rritini vetëvlerësimin e tij)

  Ata mund të përpiqen të bëjnë veten të ndihen më mirë duke flirtuar me dikë që tërhiqen. Ose, mund të jenëduke u përpjekur për të tërhequr vëmendjen dhe vlerësimin nga personi me të cilin flirton. Për më tepër, disa njerëz mund të flirtojnë si një mënyrë për të filluar një bisedë ose për të krijuar raporte me dikë që duan ta njohin më mirë.

  Ata po përpiqen të tërheqin vëmendjen.

  Ndonjëherë, ata thjesht po përpiqen të jenë miqësorë dhe të bisedojnë. Herë të tjera, ata mund të përpiqen të tërheqin vëmendjen nga dikush tjetër - ose sepse janë të interesuar për atë person ose sepse duan të bëjnë xheloz partnerin e tyre aktual. Dhe ndonjëherë, ata thjesht mund të përpiqen të rrisin egon e tyre duke i bërë të tjerët t'i pëlqejnë.

  Ata po përpiqen të marrin vërtetimin.

  Ka raste kur një djalë do të dëshirojë të ndihet i dëshiruar dhe një mënyrë për ta bërë këtë është duke flirtuar me një vajzë për të cilën nuk ka ndonjë interes romantik>Flirtimi i një mashkulli me ju mund të motivohet nga dëshira e tij për t'u dukur tërheqës dhe i dëshirueshëm, veçanërisht nëse ai ka arritur një moshë ku mendon se mund të mos jetë aq tërheqës sa dikur, ose nëse është në një lidhje afatgjatë.

  Ata po përpiqen të rrisin egon e tyre.

  Ndonjëherë një djalë ka nevojë për një ego të ulët për t'u rritur. rezervoni pa rrezikuar refuzimin nga dikush që nuk ështëjanë të interesuar.

  Ata po përpiqen të bëjnë xheloz dikë tjetër.

  Nëse ai po flirton me ju dhe ju e dini që ish-i i tij është në dhomë, mund të jetë sepse ai dëshiron ta bëjë atë xheloze ose një vajzë tjetër ndihet kështu. Nëse ai po flirton me sa më shumë femra të jetë e mundur, atëherë e dini se është vetëm për të tërhequr vëmendjen e saj. Është e lehtë të bësh një vajzë tjetër xheloze duke e bërë këtë. Ju duhet të vazhdoni me natën tuaj dhe të mos i kushtoni vëmendje atij.

  Ata nuk e pëlqejnë refuzimin.

  Disa burra nuk mund ta përballojnë refuzimin dhe mund të flirtojnë me dikë tjetër përpara se të bëjnë lëvizjen e tyre me dikë që pëlqejnë vërtet. Kjo është për të provuar dhe për të hequr lojën; ai do të flirtojë edhe kur nuk është i interesuar të mësojë artin.

  Shiko gjithashtu: Si t'i afroheni një djali në bisedë me tekst (Flirty)

  Në vijim do të hedhim një vështrim në disa pyetje të zakonshme.

  Pyetjet e bëra më shpesh.

  Cilat janë disa arsye pse meshkujt flirtojnë?

  Flirtimi është një mënyrë argëtuese për të bashkëvepruar me dikë që të tërheq. Mund ta bëjë atë të ndihet i veçantë dhe i vlerësuar, dhe është një mënyrë për të vlerësuar nëse ai ju pëlqen. Ndonjëherë burrat flirtojnë sepse duan t'i bëjnë gratë e tjera xheloze, ose sepse duan të duken më të dëshirueshëm për të tjerët. Në një aplikacion takimesh, burrat mund të flirtojnë me gratë që u interesojnë, por nuk kanë ndërmend t'i çojnë gjërat më tej, vetëm për të rritur egon e tyre. Në fund të fundit, shumica e meshkujve flirtojnë sepse kjo ndihet mirë dhe i bën ata të ndihen mirë me veten e tyre. Nëse nuk jeni të interesuar për ndonjë gjë serioze,le ta dijë paraprakisht në mënyrë që të mos ketë ide të gabuar. Përndryshe, shijoni shakatë koketë!

  Cili është qëllimi i flirtimit?

  Flirtimi është një mënyrë për t'i treguar dikujt që jeni të interesuar për të, pa qenë shumë përpara. Zakonisht bëhet duke bërë kontakt me sy, duke buzëqeshur dhe duke thënë diçka të mprehtë ose plotësuese. Për shembull, mund të thuash "Ke një sens të shkëlqyeshëm stili" ose "Unë e dua sensin tënd të humorit."

  Flirtimi mund të jetë një mënyrë argëtuese për të takuar njerëz të rinj, por është e rëndësishme të dish se kur të ndalosh. Nëse personi me të cilin po flirtoni nuk është i interesuar, ose nëse është në një marrëdhënie të përkushtuar, duhet të tërhiqeni. Përndryshe, mund të përfundoni duke i bërë ata të ndihen të pakëndshëm apo edhe ta futni veten në telashe.

  Si mund ta dalloni nëse një djalë është i interesuar apo thjesht flirton?

  Ka disa shenja për të cilat mund të keni kujdes. Nëse një djalë vazhdimisht përpiqet t'ju bëjë të qeshni ose buzëqeshni, kjo mund të jetë një shenjë se ai është i interesuar për ju. Ai gjithashtu mund të prekë krahun ose shpatullën tuaj në një mënyrë flirtuese. Një tjetër shenjë treguese është nëse ai dëshiron të jetë gjithmonë pranë jush dhe duket se shfaqet kudo që të jeni.

  Sigurisht, është e mundur që një djalë të interesohet vërtet për ju pa asnjë nga këto sjellje. Mënyra më e mirë për të vlerësuar interesin e tij është ta pyesni drejtpërdrejt se si ndihet për ju. Nëse ai është vërtet i interesuar, ai nuk duhet ta ketë problem t'ju tregojë drejtpërdrejt. Ju gjithashtu mund të flirtoni përsëri me tëpër të parë se çfarë bën.

  Si e dini kur një djalë flirton?

  Kur një djalë flirton, ai mund të dëshirojë të ketë kontakt fizik, të dëshirojë të jetë pranë jush ose të përpiqet t'ju bëjë të qeshni. Ai gjithashtu mund t'ju komplimentojë ose t'ju kushtojë vëmendje të veçantë. Nëse nuk jeni të sigurt nëse një djalë po flirton me ju, kushtojini vëmendje mënyrës sesi ai i trajton njerëzit e tjerë. Nëse ai është shumë i sjellshëm me ju, por nuk duket i interesuar për dikë tjetër, ai mund të jetë duke flirtuar.

  A mund të jeni miq dhe të flirtoni?

  A mund të jeni miq dhe të flirtoni? Kjo është një pyetje që shumë njerëz ia bëjnë vetes, sidomos kur janë të tërhequr nga dikush. Ndërsa nuk ka përgjigje të lehtë, është e mundur të jeni miq dhe të flirtoni, por mund të jetë e vështirë për t'u menaxhuar. Nëse jeni të tërhequr nga dikush, është e natyrshme të dëshironi të flirtoni me të. Megjithatë, nëse jeni të interesuar vetëm të jeni miq, duhet të jeni të kujdesshëm që të mos dërgoni sinjale të përziera. Flirtimi mund të jetë argëtues dhe i padëmshëm, por gjithashtu mund të çojë në keqkuptime dhe lëndime. Nëse nuk jeni të sigurt se cilat janë qëllimet tuaja, është më mirë të gaboni me kujdes dhe ta mbani flirtin në minimum.

  pse djemtë ndalojnë papritur flirtin?

  Mund të ketë një sërë arsyesh pse një djalë mund të ndalojë papritur flirtin. Ai mund të interesohet për dikë tjetër, mund të ndihet i pasigurt, ose thjesht mund të mos interesohet për personin me të cilin flirton. Nëse një djalë ndalon papriturflirtimi, është e rëndësishme të mos e merrni personalisht dhe thjesht të vazhdoni përpara.

  pse disa djem nuk flirtojnë?

  Mund të jetë sepse janë të turpshëm ose introvertë, ose mund të jetë se thjesht nuk e shohin tërheqës personin me të cilin po flasin. Mund të jetë gjithashtu se ata nuk janë të interesuar të ndjekin një marrëdhënie dhe thjesht po përpiqen të jenë të sjellshëm. Cilado qoftë arsyeja, është e rëndësishme të respektoni vendimin e tyre dhe të mos e merrni atë personalisht.

  pse djemtë flirtojnë dhe më pas ndalojnë?

  Ata mund të jenë të turpshëm ose të pasigurt se si t'i çojnë gjërat më tej. Ata gjithashtu mund të përpiqen të vlerësojnë interesin tuaj përpara se të bëjnë një lëvizje. Ose, ata thjesht mund të luajnë në fushë dhe të mos jenë gati të vendosen me një person. Cilado qoftë arsyeja, mund të jetë zhgënjyese kur jeni të interesuar për dikë që duket se humbet interesin pas flirtimit. Nëse doni t'i vazhdoni gjërat më tej me një djalë që e ka bërë këtë, provoni të flisni me të drejtpërdrejt për ndjenjat tuaja dhe shikoni se ku shkojnë gjërat nga atje.

  Shiko gjithashtu: Gjuha e trupit Krahu rreth shpatullave kundër belit

  pse një djalë do të flirtonte, por nuk do t'ju kërkonte të dilni?

  Ai mund të jetë i turpshëm, jo ​​gati për një lidhje, ose thjesht nuk është aq i interesuar për ju. Nëse ai është i turpshëm, ai mund të ketë shumë frikë t'ju kërkojë të dilni edhe pse ju pëlqen. Nëse ai nuk është gati për një lidhje, ai thjesht mund të shijojë flirtin dhe vëmendjen pa dashur asgjë serioze. Ose, ai thjesht mund të mos jetë aq i dashur për ju dhe është thjesht miqësor. Është e vështirë të thuhet psedikush do ta bënte këtë pa e njohur më mirë personin, por ka disa mundësi.

  Si të kuptoni sinjalet e përziera kur një djalë flirton me ju.

  Mund të jetë e vështirë të dini se si të interpretoni sinjale të përziera kur një djalë flirton me ju. Nga njëra anë, ai mund të jetë vërtet i interesuar dhe nga ana tjetër, ai thjesht mund të luajë lojëra. Nëse nuk jeni të sigurt se cila është, ka disa gjëra që mund të kërkoni.

  Së pari, merrni parasysh kontekstin në të cilin po zhvillohet flirtimi. Nëse është në një mjedis të rastësishëm, si një festë apo bar, atëherë ai thjesht mund të përpiqet të argëtohet. Megjithatë, nëse ai po flirton me ju në një mjedis më serioz, si në punë ose në shkollë, atëherë ka më shumë gjasa që ai të jetë i interesuar për ju.

  Së dyti, kushtojini vëmendje gjuhës së trupit të tij. A është ai që mbështetet pranë jush? Bërja e kontaktit me sy? Po ju prek lehtë? Të gjitha këto janë shenja se ai është i interesuar.

  Së treti, dëgjoni se çfarë po thotë. A ju komplimenton apo bën komente sugjeruese seksuale? Nëse po, atëherë ka shumë mundësi që ai të interesohet për ju.

  Nëse ende nuk jeni i sigurt, gjëja më e mirë për të bërë është thjesht ta pyesni drejtpërdrejt se cilat janë qëllimet e tij. Në këtë mënyrë do ta dini me siguri dhe mund të shmangni çdo keqkuptim.

  A duhet të marr ndihmë nga një trajner i marrëdhënieve nëse nuk di të flirtoj?

  Nuk është turp të pranosh se ke nevojë për ndihmë kur bëhet fjalë për jetën tënde të dashurisë. Atrajneri i marrëdhënieve mund t'ju ndihmojë të mësoni se si të flirtoni dhe të tërheqni partnerin e duhur për ju. Ata gjithashtu mund t'ju japin këshilla se si të mbani një marrëdhënie të shëndetshme dhe të lumtur. Nëse jeni duke luftuar me jetën tuaj të dashurisë, atëherë një trajner i marrëdhënieve mund të jetë në gjendje t'ju ndihmojë t'i ktheni gjërat.

  Mendimet përfundimtare.

  Një djalë mund të flirtojë për shumë arsye kur nuk janë të interesuar, por arsyeja kryesore është se ai dëshiron të argëtohet me ju në atë moment dhe asgjë më shumë. Disa njerëz janë të lindur natyrshëm si flirte dhe kështu lundrojnë nëpër botë. Shpresojmë që të keni gjetur përgjigjen e pyetjeve tuaja, ju gjithashtu mund ta gjeni këtë postim interesant Nëse ai ka një të dashur pse më do mua (arsye të mundshme)
  Elmer Harper
  Elmer Harper
  Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.