Pse djemtë përdorin pikëçuditëse kur dërgojnë mesazhe?

Pse djemtë përdorin pikëçuditëse kur dërgojnë mesazhe?
Elmer Harper

Pra, keni vënë re se një djalë përdor pikëçuditëse kur ju dërgon mesazhe dhe doni të kuptoni se çfarë do të thotë në të vërtetë, apo jo? Epo, ju keni ardhur në vendin e duhur për ta kuptuar këtë. Ne do t'i hedhim një vështrim arsyeve kryesore pse një djalë do të përdorte një pikëçuditëse në një mesazh me tekst ose në DM ose në PM në mediat sociale.

Shiko gjithashtu: Duke demaskuar anën e kujdesshme dhe të dobishme të një narcisisti të fshehtë

Gjëja e parë që duhet të kuptojmë është se çfarë është një pikëçuditëse dhe nëse përdoret si duhet.

Tabela e Përmbajtjes [tregoni]
 • Çfarë është një pikëçuditëse e përdorur <4 Anja!
 • 7?>
 • Për të treguar se janë të emocionuar.
 • Për të treguar se po bëjnë shaka.
 • Për të treguar se janë të zemëruar.
 • Për të treguar se janë të mërzitur.
 • Për të treguar se janë duke flirtuar.
 • Për të treguar se janë të interesuar.
 • Për të treguar se janë miqësorë. ty?
 • Po pikëçuditëse e dyfishtë në mesazhet me tekst?
 • Çfarë nënkuptojnë 3 pikëçuditëse nga një djalë?
 • A janë pikëçuditëse agresive?
 • A janë pikat pasthirrmash të pasjellshme?
 • Mendimi i fundit në pikëçuditje.

  Një pikëçuditëse është një shenjë pikësimi që përdoret zakonisht pas një pasthirrme ose pasthirrme për të treguar ndjenja të forta ose volum të lartë (bërtitje) dhe shpesh shënon fundin e një fjalie. Mbajeni këtë në mendje ndërsa shqyrtojmë arsyet kryesore që një djalë përdor një pikëçuditëse.

  7 Arsyet pse një djalë do tëPërdorni një pikëçuditëse!

  1. Për të treguar se janë të emocionuar.
  2. Për të treguar se po bëjnë shaka.
  3. Për të treguar se janë të zemëruar.
  4. Për të treguar se janë të mërzitur.
  5. Për të treguar se janë të mërzitur.
  6. Për të treguar se janë të interesuar>
  7. Për të treguar se janë miqësorë.

  Kur mendojmë për motivet se përse një djalë do të përdorte pikëçuditëse, duhet të marrim parasysh kontekstin e vetë mesazhit. A është i mërzitur me ju? A ju kërkon të bëni diçka për të? Apo është miqësor? Çelësi është të mendoni për strukturën e bisedës dhe të bëni një supozim të arsimuar.

  Shiko gjithashtu: Ulur me një këmbë të vendosur poshtë (këmba e zhytur brenda)

  Një gjë tjetër që duhet të marrim parasysh është dërgimi i mesazheve me një pikëçuditëse është vetëm pjesë e procesit të tij normal të mesazheve. A i përdor shpesh në çdo mesazh? Nëse është kështu, pikëçuditja nuk bëhet asgjë e rëndësishme

  Për të treguar se janë të emocionuar.

  Një djalë mund të përdorë pikëçuditëse kur dërgon mesazhe për të treguar eksitimin e tij për diçka ose mezi pret t'ju shohë. Keni bërë plane me të? A pret me padurim të bëjë diçka?

  Për të treguar se po bëjnë shaka.

  Ndonjëherë një djalë përdor një pikëçuditëse për t'i dhënë fund një shakaje ose për të theksuar vijën e grushtit. A ju dërgoi një shaka?

  Për të treguar se janë të zemëruar.

  Arsyeja më e zakonshme që dikush përdor një pikëçuditëse ose shenjë është për të treguar se janë të zemëruar, një rregull i thjeshtë këtu është nëse ata përdorin shkronja të mëdhadhe tema e bisedës është e ndezur ose një debat i mbartur.

  Për të treguar se janë të mërzitur.

  Ndonjëherë djemtë mërziten për çfarëdo arsye që mund të përdorin një pikëpyetje dhe pasthirrma tregon pikën më të lartë të të qenit i mërzitur.

  Për të treguar se janë duke flirtuar.

  Një djalë do të prireni të flirtoni me dikë. Konteksti luan një rol të madh këtu, kështu që ju duhet të kuptoni nëse po flirtoni apo po afroheni. Nëse ai përdor një pikëçuditëse më vete pa një mesazh flirt, atëherë ai është vetëm një mesazh.

  Për të treguar se janë të interesuar.

  Djemtë shpesh përdorin pikëçuditëse edhe mbi tekstin për të treguar interes për diçka ose dikë.

  Për të treguar se janë miqësorë.

  A merrni shpesh mesazhe pozitive të rastësishme nga një djalë? Mund të nënkuptojë thjesht se ata janë sërish miqësorë, konteksti është thelbësor këtu për të kuptuar nëse thjesht janë miqësorë apo duan më shumë.

  Pyetjet e bëra më shpesh

  A janë pikëçuditëse flirte?

  A janë pikëçuditëse koketë? Ndërsa pikëçuditjet përdoren shpesh për të treguar emocione, ato gjithashtu mund të shihen si flirte. Nëse dikush përdor shumë pikëçuditëse, kjo mund të jetë sepse po përpiqet të flirtojë. Sigurisht, mund të jetë edhe personaliteti i tyre ose mënyra se si ata shkruajnë. Është e vështirë të thuhet me siguri. Por nëse jeni duke pyetur veten nëse dikush po flirton me ju përmes tekstit, kushtojini vëmendje sa pikëçuditëse përdorin. Mundtë jetë një tregues i mirë.

  Po në lidhje me pikëçuditëse të dyfishta në mesazhet me tekst?

  Përdorimi i pikave thirrëse në mesazhet me tekst ka qenë një temë e diskutueshme për shumë vite. Disa njerëz besojnë se përdorimi i më shumë se një pikëçuditëse është i panevojshëm dhe mund të shihet si tepër entuziast apo edhe i dëshpëruar. Të tjerë besojnë se pikëçuditjet janë një pjesë e domosdoshme e mesazheve me tekst dhe ndihmojnë për të përcjellë tonin e mesazhit.

  Pra, po në lidhje me pikëçuditjet e dyfishta? Epo, nuk ka përgjigje të drejtë apo të gabuar. Në fund të fundit varet nga preferenca personale. Disa njerëzve u pëlqen t'i përdorin ato, ndërsa të tjerë preferojnë t'i shmangin ato. Nëse nuk jeni i sigurt se çfarë ndjen personi të cilit po i dërgoni mesazhe për pikëçuditëse të dyfishta, ndoshta është më mirë të bëni kujdes dhe të shmangni përdorimin e tyre.

  Çfarë nënkuptojnë 3 pikëçuditëse nga një djalë?

  Kur një djalë përdor 3 pikëçuditëse, zakonisht do të thotë se ai është i vjetër. Mund të jetë diçka e mirë që i ka ndodhur, ose diçka që ai mezi pret. Sido që të jetë, është një mënyrë që ai të tregojë entuziazmin e tij.

  A janë pikëçuditjet agresive?

  Pikëçuditjet shpesh shihen si agresive, veçanërisht kur përdoren me tepricë. Ndërsa ato mund të përdoren për të treguar emocione ose për të theksuar një pikë, përdorimi i tepërt i shenjave të pasthirrmës mund t'ju bëjë të dukeni joprofesionist apo edhe të pasjellshëm. Nëse dëshironi të shmangni shfaqjen si të zemëruar oseagresive, është më mirë të përdorni pikëçuditëse me masë!!!!!!!!!!!!!!!

  A janë të pasjellshme pasthirrmat?

  A janë të pasjellshme pasthirrmat? Është një pyetje e vlefshme! Në fund të fundit, pikëçuditjet përdoren shpesh për të shprehur emocione të forta si zemërimi ose eksitimi.

  Megjithatë, pikëçuditjet mund të përdoren gjithashtu për të treguar mirësjellje ose miqësi. Në fakt, disa kërkime kanë treguar se pasthirrmat mund t'i bëjnë mesazhet të duken më të sinqerta.

  Pra, a janë të pasjellshme pasthirrmat? Kjo varet nga mënyra se si ato përdoren. Nëse i përdorni ato me masë dhe vetëm kur është e përshtatshme, atëherë me siguri nuk do të ofendojnë askënd. Por nëse i përdorni ato shumë shpesh ose në situata të papërshtatshme, atëherë ato mund të duken si të pasjellshme ose të pandjeshme.

  Mendimi përfundimtar mbi pikat e thirrjes SMS!

  Kur një djalë përdor një pasthirrmë, kjo mund të nënkuptojë shumë gjëra të ndryshme në varësi të kontekstit të situatës. Megjithatë, nëse doni të angazhoheni me të, mënyra më e mirë për ta bërë këtë është ndoshta ta pyesni se çfarë do të thotë me të. Kjo do t'ju japë një kuptim më të mirë të qëllimeve të tij dhe do t'ju lejojë të përgjigjeni në përputhje me rrethanat. Nëse ju duket interesant ky postim ose keni mësuar diçka prej tij, mund të dëshironi të lexoni gjithashtu kuptimin e gjuhës dixhitale të trupit.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.