Shenjat e gjuhës së trupit që tregojnë se një djalë ka dëshirë për ju

Shenjat e gjuhës së trupit që tregojnë se një djalë ka dëshirë për ju
Elmer Harper

Ka disa shenja sinjalizuese se një djalë po të ka dëshirë për ty, por përpara se të kuptojmë se çfarë janë ato, duhet të kuptojmë se çfarë është epshi dhe çfarë do të thotë në të vërtetë për dikë. Ata mund të kenë ide të gabuar për këtë.

Shiko gjithashtu: 66 fjalë të Halloween-it që fillojnë me F (me përkufizim)

Nëse një djalë qëndron pranë jush dhe pushton hapësirën tuaj personale, kjo është një shenjë se ai është i interesuar për ju dhe dëshiron të afrohet më shumë. Një tjetër shenjë e gjuhës së trupit që një djalë dëshiron pas jush është nëse ai vazhdimisht bën kontakt me sy me ju dhe buzëqesh. Nëse ai ju prek shumë, veçanërisht në krah ose në shpinë, ai ndoshta është i interesuar për ju. Këto janë të gjitha gjeste dhe sinjale të orientuara nga konteksti.

Çfarë është epshi dhe pse duhet ta kuptojmë fillimisht?

Epshi është një ndjenjë e dëshirës së fortë seksuale. Zakonisht shoqërohet me reagime të forta fizike dhe emocionale. Epshi mund të jetë një përvojë pozitive ose negative, në varësi të kontekstit në të cilin ndodh.

Ka tre mënyra të thjeshta për të menduar për epshin:

 • Një përgjigje fizike ndaj një personi apo gjëje tërheqëse.
 • Një përgjigje emocionale ndaj dikujt ose diçkaje që na tërheq.
 • Një përgjigje emocionale ndaj dikujt ose diçkaje që na tërheq. qoftë pozitive apo negative, në varësi të situatës. Për shembull, nëse shohim dikë që na tërheq fizikisht, por nuk e njohim dhe ai ështëtë padisponueshëm (p.sh., ata janë tashmë në një lidhje), atëherë përgjigja jonë fizike mund të kthehet në zhgënjim ose pakënaqësi. Nga ana tjetër, nëse shohim dikë që na tërheq emocionalisht (p.sh., një mik), atëherë përgjigja jonë emocionale mund të jetë pozitive dhe të çojë në ndjenja afërsie dhe intimiteti. Është gjithashtu e rëndësishme të merren parasysh ndryshimet.

  Në vijim do t'i hedhim një vështrim 9 shenjave të ndryshme që një djalë dëshiron pas teje.

  9 mënyra të ndryshme që një djalë do të të dëshirojë

  1. Ai të shikon shumë.
  2. Ai të lëpin buzët kur të shikon. 3>
  3. Ai mbështetet pranë teje kur flet.
  4. Ai buzëqesh shumë kur flet me ty.
  5. Bebëzat e tij zgjerohen kur ai të shikon.
  6. Ai ju prek shumë kur ju flet.
  7. Ai ju prek shumë kur flet me ju. .

  Ai ju shikon shumë.

  Nëse vëreni se një djalë po ju shikon shumë, kjo mund të jetë një shenjë se ai është tërhequr nga ju. Ekspertët e gjuhës së trupit thonë se kur dikush është i interesuar për dikë tjetër, ata priren t'i shikojnë më shumë. Nëse kapni një djalë duke ju vështruar, shikoni nëse ai shikon larg kur bëni kontakt me sy me të. Nëse po, kjo mund të jetë një shenjë se ai është i interesuar për ju dhe po përpiqet ta fshehë atë.

  Ai lëpin buzët kur ju shikon.

  Kur ju shikon.një djalë lëpin buzët ndërsa ju shikon, kjo është një shenjë e sigurt se ai është i interesuar për ju dhe është i tërhequr nga ju. Ky është një tregues klasik i gjuhës së trupit që mund ta përdorni për të vlerësuar interesin e një mashkulli për ju. Nëse shihni një djalë që lëpin buzët ndërsa ju shikon, atëherë ka shumë mundësi që ai të mendojë t'ju puthë ose të bëjë diçka më shumë me ju. Pra, nëse jeni të interesuar edhe për të, atëherë mos kini frikë të bëni lëvizjen tuaj dhe të shihni se ku shkojnë gjërat!

  Ai nuk i mbyll sytë kur ju shikon.

  Kur një djalë interesohet për ju, ai zakonisht do t'ju japë shumë kontakt me sy. Ai do të dëshirojë të shikojë në sytë tuaj dhe të shohë se çfarë po mendoni. Nëse ai nuk i mbyll sytë kur ju shikon, kjo mund të jetë një shenjë se ai është i tërhequr nga ju. Nëse kalojnë më shumë se 3 sekonda para se ai të mbyllë sytë duke ju kontrolluar - duhet t'i kushtoni vëmendje edhe zgjerimit të bebëzës së tij më poshtë.

  Ai mbështetet pranë jush kur flet.

  Ai mbështetet pranë jush kur flet. Kjo mund të jetë një shenjë e gjuhës së trupit që ai dëshiron pas jush. Nëse jeni të interesuar për të, mund t'i afroheni më shumë kur flisni, apo edhe t'i prekni krahun për të parë se si reagon.

  Ai buzëqesh shumë kur flet me ju.

  Nëse një djalë buzëqesh shumë kur flet me ju, është një shenjë e mirë që ai është i interesuar për ju dhe është i tërhequr nga ju. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse ai po bën kontakt me sy dhe duket se po përpiqet të bëjëju qeshni ose buzëqeshni. Megjithatë, nëse nuk jeni të interesuar për të, mund të dëshironi të jeni të kujdesshëm - ai mund të përpiqet të përdorë sharmin e tij për të përfituar nga ju.

  Bëbëzat e tij zgjerohen kur ai ju shikon.

  Kur një djalë ju shikon me bebëzat e zgjeruara, kjo është një shenjë se ai është i tërhequr nga ju dhe është i interesuar për atë që keni për të thënë. Kjo zakonisht shoqërohet me shenja të tjera të gjuhës së trupit, të tilla si përkulja drejt jush, kontakti me sy dhe buzëqeshja. Nëse jeni të interesuar për të, kthejeni shikimin e tij dhe shikoni nëse ai bën ndonjë lëvizje për t'iu afruar juve.

  Ai ju prek shumë kur flet me ju.

  Nëse një djalë ju prek vazhdimisht ndërsa flet me ju, është një shenjë mjaft e qartë se ai është i interesuar për ju. Ai mund t'ju lajë flokët nga fytyra, mund t'ju prekë krahun ose këmbën, apo edhe t'ju përqafojë. Nëse ai ju prek shumë, kjo është një tregues i mirë se ai është tërhequr nga ju dhe dëshiron të afrohet më shumë me ju.

  Ai drejton këmbët drejt jush kur ju flet.

  Ai drejton këmbët drejt jush kur flet me ju. Kjo është një shenjë klasike e gjuhës së trupit që një djalë është i interesuar për ju dhe është i tërhequr nga ju. Nëse vëreni se ai po e bën këtë, është mirë të merrni sugjerimin dhe të shihni nëse ka diçka më shumë mes jush. Këmbët do të tregojnë gjithmonë atje ku duan të shkojnë.

  Në vijim do të hedhim një vështrim në disa nga pyetjet më të zakonshme.

  të bëra më shpeshpyetje

  si e dini nëse një djalë tërhiqet nga gjuha juaj e trupit?

  Ka disa mënyra për të dalluar nëse një djalë tërhiqet nga ju nëpërmjet gjuhës së trupit. Nëse ai është përballë jush dhe mban kontakt me sy, kjo është një shenjë e mirë. Nëse ai anon drejt jush ose qëndron pranë jush, ky është një tregues tjetër se ai është i interesuar. Përveç kësaj, nëse ai ju prek shpesh ose ju kreh flokët nga fytyra, të dyja këto janë shenja fizike që ai tërhiqet nga ju.

  A mund të dëshironi dikë, por të mos e doni atë?

  Është e mundur të përjetoni dëshirë fizike për dikë pa u ndier i lidhur emocionalisht me të. Kjo mund të ndodhë nëse jeni të tërhequr nga dikush, por nuk e njihni shumë mirë, ose nëse po kaloni një periudhë të vështirë në jetën tuaj dhe po kërkoni rehati fizike. Është gjithashtu e mundur të duash dikë, por të mos tërhiqesh seksualisht prej tij. Kjo mund të ndodhë nëse keni ndjenja të forta miqësie ose kujdeseni për dikë, por nuk ndjeni një tërheqje fizike ndaj tyre. Është më mirë të mendoni se çfarë po ndodh brenda vetes përpara se të merrni ndonjë vendim për të cilin mund të pendoheni.

  A është epshi një emocion i shëndetshëm?

  Epshi është një emocion i shëndetshëm kur shprehet në një mënyrë konsensuale dhe të sigurt. Mund të jetë një mënyrë për të eksploruar seksualitetin tuaj dhe për të thelluar intimitetin tuaj me një person tjetër. Kur epshi nuk kontrollohet, mund të çojë në sjellje jo të shëndetshme si p.shtradhtia, varësia seksuale dhe dhuna.

  Mendimet përfundimtare

  Ka shumë mënyra për të treguar nëse një djalë është i interesuar për ju bazuar në gjuhën e trupit të tij. Ne besojmë se zakonisht është një kombinim i disa prej shenjave të lartpërmendura të gjuhës së trupit. Edhe pse epshi mund të jetë i shëndetshëm, ai nuk duhet të ketë pasoja negative në ndonjë marrëdhënie afatgjatë. Shpresojmë që të keni gjetur përgjigjen tuaj për pyetjet e mësipërme, gjithashtu mund të dëshironi të lexoni Gjuhën e Trupit Sinjalet e Dashurisë Female (Gjithçka që duhet të dini) për një kuptim më të thellë të arsyes pse ndiheni në këtë mënyrë gjithashtu.

  Shiko gjithashtu: Duart në fytyrë (Gjithçka që duhet të dini dhe më shumë)Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.