Shenjat që ajo nuk ju pëlqen më (shenjë e qartë)

Shenjat që ajo nuk ju pëlqen më (shenjë e qartë)
Elmer Harper

Duket sikur ajo nuk është më e interesuar për ju. Këtu janë disa shenja për t'ju ndihmuar të kuptoni se çfarë po ndodh dhe çfarë mund të bëni për këtë.

Ka disa shenja treguese që një grua nuk ju pëlqen më. Ajo mund të fillojë të veprojë më e largët dhe më pak e interesuar për ju. Ajo gjithashtu mund të bëhet më kritike ndaj jush dhe të gjejë gabime në gjithçka që bëni.

Nëse ajo dikur ishte e dashur dhe e dashur, por tani duket se shmang çdo kontakt fizik, ka të ngjarë që ndjenjat e saj të kenë ndryshuar.

Shiko gjithashtu: Duke demaskuar anën e kujdesshme dhe të dobishme të një narcisisti të fshehtë

Një shenjë tjetër është nëse ajo fillon të bëjë plane dhe vendime pa u konsultuar më parë me ju, ose nëse flet për të ardhmen pa ju përfshirë në planet e saj. Nëse vëreni ndonjë nga këto ndryshime, është koha të bëni një bisedë serioze me të për të zbuluar se çfarë po ndodh.

Shiko gjithashtu: Beqar në moshën 40-vjeçare dhe në depresion (vetmia në të 40-at)

Duhet t'i kushtoni vëmendje edhe mënyrës sesi sillen rreth jush. Nëse ju duken të largët ose të painteresuar për atë që keni për të thënë, është e mundur që të mos ju pëlqejnë më. Në vazhdim do të shqyrtojmë 7 shenjat që tregojnë se ajo nuk është aq e dashur për ju dhe çfarë mund të bëni për këtë.

7 shenja që ajo nuk është më e interesuar për ju. (Clear Signs)

 1. She suddenly becomes busy and is always unavailable.
 2. She shows less interest in you and your life.
 3. She stops confiding in you and sharing personal details.
 4. She no longer laughs at your jokes or finds you amusing.
 5. She starts to acte ftohtë, e përmbajtur dhe e largët.
 6. Ajo fillon të grindet me ty për gjëra të parëndësishme.
 7. Ajo ndalon së qeni fizikisht me ty, si për shembull të të mbajë dorën ose të të përqafojë.
 8. Ajo ka miq të rinj meshkuj. Nëse ajo befas bëhet e zënë dhe është gjithmonë e padisponueshme, mund të jetë një shenjë se ajo nuk ju pëlqen më. Ajo mund të jetë duke ju shmangur sepse nuk është e interesuar të vazhdojë lidhjen. Nëse jeni përpjekur t'i afroheni asaj dhe ajo vazhdimisht nuk reagon, ndoshta është koha për të vazhduar më tej.

  Ajo tregon më pak interes për ju dhe jetën tuaj. (Liqeni i planeve të së ardhmes)

  Mund të keni vënë re se vajza që ju pëlqen nuk po ju kushton aq vëmendje sa dikur. Ajo nuk ju pyet për ditën tuaj, ajo është gjithmonë shumë e zënë për t'u takuar me ju dhe ajo kurrë nuk dëshiron të dëgjojë për gjërat që janë të rëndësishme për ju.

  Është e mundur që ajo të jetë thjesht e zënë ose e hutuar, por është gjithashtu e mundur që ajo të humbasë interesin për ju. Nëse jeni të shqetësuar se kjo e fundit është e vërtetë, këtu janë disa shenja për t'u kujdesur:

  • Ajo ka ndaluar së bëri përpjekje për pamjen e saj përreth jush. Nëse ajo dikur vishej ose grimohej kur e dinte se do të të shihte, por tani nuk shqetësohet, mund të jetë një shenjë se asaj nuk i intereson më se çfarë mendoni për të.
  • Ajo nuk qesh me ty.shaka më. Ndjenja e humorit është një nga gjërat që mund ta mbajë një marrëdhënie të fortë, kështu që nëse ajo nuk po qesh më me shakatë tuaja, mund të jetë një shenjë se ajo nuk është më e interesuar për ju.
  • Ajo nuk ju pyet më për ditën tuaj. Kjo është një tjetër shenjë se ajo nuk është më e interesuar të dëgjojë për gjërat që janë të rëndësishme për ju. Nëse dikur ajo të pyeste për ditën tënde dhe tani jo, do të thotë se nuk i intereson çfarë po ndodh në jetën tënde.
  • Ajo anulon planet me ty në minutën e fundit. Nëse ajo gjithmonë anulon planet me ju ose ju qëndron në këmbë, kjo është një shenjë se ajo nuk e vlerëson kohën tuaj së bashku.
  • Ajo duket e largët kur jeni bashkë. Nëse ajo duket e painteresuar ose e shpërqendruar kur jeni bashkë, mund të jetë një shenjë se mendja e saj është diku tjetër – dhe se diku tjetër mund të mos jetë me ju.

  Ajo ndalon së besuari me ju dhe dhënien e të dhënave personale. (humbni interesin)

  Mund të jetë e dëmshme kur dikush me të cilin jeni afër fillon të tërhiqet dhe të pushojë së besuari tek ju. Nëse vëreni se shoku ose partneri juaj nuk po ndan më të dhëna personale ose nuk po ju beson më si dikur, mund të jetë një shenjë se ata nuk ju pëlqejnë më. Kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se ata nuk kujdesen për ju, por mund të jetë një shenjë se diçka nuk është në rregull. Nëse jeni të shqetësuar se shoku ose partneri juaj nuk ju pëlqen më, provoni të flisniatyre për këtë. Ata mund të kenë nevojë vetëm për pak kohë për veten dhe do ta vlerësojnë mirëkuptimin tuaj.

  Ajo nuk qesh më me shakatë tuaja ose nuk ju duket argëtues.

  Nëse vajza që ju pëlqeni befas fillon t'i injorojë shakatë tuaja ose sillet sikur nuk është më e interesuar për ju, mund të jetë një shenjë se ajo nuk ju pëlqen më. Provoni ta pyesni drejtpërdrejt nëse diçka nuk është në rregull dhe nëse ajo dëshiron të flasë për të. Nëse ajo nuk është e interesuar të flasë, mund të jetë koha për të vazhduar.

  Ajo fillon të sillet e ftohtë, e përmbajtur dhe e largët.

  Nëse befas fillon të sillet e ftohtë, e përmbajtur dhe e largët, ka të ngjarë që ajo të mos ju pëlqejë më. Ky ndryshim i papritur në sjellje mund të jetë një shenjë se ajo nuk është më e interesuar për ju dhe po përpiqet të distancohet nga ju. Nëse e vëreni këtë ndryshim në sjelljen e saj, është më mirë t'i jepni asaj pak hapësirë ​​dhe ta lini të vijë tek ju nëse dëshiron të flasë.

  Ajo fillon të grindet me ju për gjëra të parëndësishme. (Argumentet për gjëra të vogla)

  Ajo fillon të grindet me ju për gjëra të parëndësishme. Është një shenjë e sigurt që ajo nuk ju pëlqen më. Ajo ose po përpiqet t'ju largojë, ose po kërkon një justifikim për t'u ndarë me ju. Sido që të jetë, nuk është një shenjë e mirë. Nëse ju duket se nuk mund ta bëni atë të pushojë së grinduri me ju, ndoshta është koha për të vazhduar më tej.

  Ajo ndalon së qeni fizikisht me ju, si për shembull të të mbajë dorën ose të të përqafojë. (Mungesa e kontaktit me sy & intimiteti)

  Nëse ajo pushon së qeni fizikisht me ju, si p.sh. të të mbajë dorën ose të të përqafojë. Kjo mund të jetë një shenjë se ajo nuk është më e interesuar për ju. Për më tepër, ajo mund të shmangë kontaktin me sy ose të duket e largët kur flet me ju. Nëse vëreni ndonjë nga këto shenja, është e mundur që ajo të mos ju pëlqen më dhe duhet të përpiqeni të flisni me të për këtë.

  Ajo ka miq të rinj meshkuj.

  Nëse vajza për të cilën jeni të interesuar papritmas fillon të kalojë më shumë kohë me djem të tjerë, është një shenjë e qartë se ajo nuk ju pëlqen më. Ajo mund të mos jetë duke flirtuar drejtpërdrejt me ta, por nëse ajo flet dhe qesh me ta më shumë sesa me ty, është një shenjë e keqe.

  Mund të jetë se ajo thjesht po përpiqet të të bëjë xheloz, por ka më shumë gjasa që ajo thjesht të ketë humbur interesin për ty. Nëse ajo fillon t'ju injorojë ose të bëjë justifikime për të mos kaluar kohë me ju, është koha për të vazhduar. Nuk ka kuptim të përpiqesh të ndjekësh dikë që qartësisht nuk dëshiron të ndiqet.

  Në vijim do t'i hedhim një vështrim disa pyetjeve të bëra më shpesh.

  Pyetjet e bëra më shpesh.

  Çfarë të bësh nëse një vajzë nuk të pëlqen më?

  Nëse një vajzë nuk i pëlqen më, çfarë nuk mund të bëjë më një vajzë. Nëse jeni në një lidhje afatgjatë, është e rëndësishme të komunikoni me partnerin tuaj dhe të përpiqeni të kuptoni se cili është problemi. Mund të bëni një pushim osekohë për të parë nëse koha do t'i shërojë ndjenjat e saj ndaj jush. Nëse problemi nuk mund të zgjidhet, atëherë mund të jetë koha për t'i dhënë fund marrëdhënies.

  Çfarë duhet të bëni kur shihni shenja që një vajzë nuk ju pëlqen?

  Kur shihni shenja që një vajzë nuk ju pëlqen, gjëja më e mirë për të bërë është të hiqni dorë. Mos u përpiqni ta detyroni veten ndaj saj ose ta bëni atë si ju. Thjesht vazhdoni dhe gjeni dikë që dëshiron të jetë me ju. Ka shumë peshq në det, kështu që mos e humbni kohën tuaj për dikë që nuk është i interesuar.

  si të dini nëse një grua nuk ju do më

  Nëse jeni duke pyetur veten nëse gruaja që doni ende ju do apo jo, ka disa shenja kryesore për t'u kujdesur. Nëse ajo është papritur e largët dhe nuk dëshiron të kalojë kohë me ju, kjo është një shenjë e keqe. Nëse ajo vazhdimisht ju kritikon dhe tregon gabimet tuaja, kjo është një tjetër shenjë se ajo ka humbur interesin. Dhe nëse ajo ndalon së qeni fizikisht e dashur me ju, kjo është një shenjë e sigurt se ndjenjat e saj kanë ndryshuar. Sigurisht, është e mundur që ajo ende ju do, por po kalon një kohë të vështirë – në këtë rast, duhet të përpiqeni të jeni mirëkuptues dhe mbështetës. Por nëse të gjitha shenjat tregojnë se ajo nuk ju do më, mund të jetë koha për të vazhduar më tej.

  Mendimet përfundimtare.

  Kur bëhet fjalë për shenjat që ajo nuk ju pëlqen më, do të keni një ndjenjë të fortë për të dhe për atë që po ndodh. Nëse nuk jeni të sigurt, atëherë mund ta pyesni atëçfarë po ndodh dhe thoni se nuk doni të humbni kohën tuaj nëse ndjenja nuk është e njëjtë me tuajën. Por përgatituni për një përgjigje që mund të mos ju pëlqejë.

  Marrëdhëniet romantike janë të vështira dhe do të ketë shumë shenja paralajmëruese se ajo ka rënë nga dashuria me ju edhe para se t'i merrni ato. Shpresojmë që të keni gjetur përgjigjen e pyetjeve tuaja në këtë postim, ju gjithashtu mund të dëshironi të shikoni Shenjat që ajo pendohet për mashtrimin (A mund ta thoni vërtet?) për më shumë informacion mbi tema të ngjashme.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.