Si ta bëni një narcisist xheloz.

Si ta bëni një narcisist xheloz.
Elmer Harper

Ka shumë mënyra për ta bërë një narcisist xheloz, por ne nuk do ta rekomandonim pasi kjo mund t'i provokojë dhe mund t'ju çojë në një mori telashe.

Megjithatë, nëse duhet, ka disa gjëra të përgjithshme që mund të bëni për të nxitur xhelozinë e tyre. Së pari, kushtojini vëmendje gjërave që duket se i shqetësojnë më shumë dhe përpiquni t'i bëni ato gjëra më shpesh. Së dyti, përqendroni vëmendjen tuaj tek të tjerët kur jeni rreth narcisistit - veproni sikur jeni më të interesuar për ta sesa për narcisistin. Së fundi, jini të hapur për sukseset dhe arritjet tuaja; kjo ka të ngjarë të bëjë që narcisi të ndihet i kërcënuar dhe xheloz.

Vetëm mbani mend se nëse nuk po flisni për ta ose nëse keni bërë diçka më të mirë se ata, ata do të bëhen xheloz. Në vijim do të japim 10 këshilla për ta bërë një narcisist xheloz.

10 mënyra për ta bërë një narcisist xheloz.

  1. Gjeni dikë që është më i mirë se ai në çdo mënyrë të mundshme.
  2. Bëni ata të ndihen sikur po krahasohen vazhdimisht me të tjerët dhe se janë të shkurtër> Tërhiq vëmendjen nga njerëzit e tjerë, veçanërisht nga njerëzit që tërhiqen.
  3. Bëni të ditur se po ia dilni më mirë pa ta.
  4. Dilni dhe argëtohuni pa ta, sigurohuni që ata t'ju shohin.
  5. Flisni se si nuk keni nevojë për ta.

Fillonidikush që është më i mirë se ata në çdo mënyrë të mundshme.

Nëse doni të bëni një narcisist xheloz, gjeni dikë që është më i mirë se ata në çdo mënyrë të mundshme. Sigurohuni që ky person të jetë gjithçka që narcisi dëshiron të jetë, dhe më shumë. Shikoni sesi narcisi ngërthehet nga zilia dhe xhelozia, duke u përpjekur pa sukses që ta bashkojë këtë person në çdo hap. Do të jetë kënaqësia përfundimtare të shohësh se vetëvlerësimi i narcisistit të shkërmoqet, pasi ata e kuptojnë se nuk mund të maten kurrë.

Bëni ata të ndihen sikur po krahasohen vazhdimisht me të tjerët dhe nuk kanë probleme.

Një mënyrë për ta bërë një narcisist xheloz është t'i krahasoni vazhdimisht me të tjerët dhe t'i bëni të ndihen sikur janë të shkurtër. Kjo do të bëjë që narcisi të ndihet i pasigurt dhe do të shkaktojë xhelozi.

Flisni se sa e mrekullueshme është jeta juaj dhe sa i lumtur jeni pa to.

Jam shumë i lumtur pa to! Nuk më duhen për ta bërë jetën time të mrekullueshme, këtë mund ta bëj vetë. Unë jam më mirë pa ata dhe negativitetin e tyre. Unë jam i rrethuar nga njerëz pozitivë që më duan dhe më mbështesin, dhe kjo është gjithçka që ka rëndësi. Unë jam më i lumtur se kurrë dhe nuk po shikoj kurrë pas! Thënia e diçkaje në këtë drejtim do ta bëjë narcistin xheloz.

Tërhiqni vëmendjen nga njerëzit e tjerë, veçanërisht nga njerëzit që tërhiqen.

Ka disa gjëra që mund të bëni për të tërhequr vëmendjen nga të tjerët, veçanërisht nga njerëzit që jenii tërhequr nga. Së pari, sigurohuni që të jeni gjithmonë të rregulluar dhe të dukeni sa më mirë. Së dyti, jini të sigurt dhe të sigurt në ndërveprimet tuaja me të tjerët. Së treti, sigurohuni që t'i tregoni personit se jeni të interesuar për ta - flirtimi është një mënyrë e shkëlqyer për ta bërë këtë. Së fundi, mbani mend se narcisistët e duan vëmendjen, kështu që nëse mund t'i bëni ata xhelozë, ata ka të ngjarë t'i kushtojnë më shumë vëmendje edhe juve.

Bëni të ditur se po ia dilni më mirë pa ta.

Nëse doni ta bëni një narcisist xheloz, bëjini të ditur se po bëni më mirë pa to. Kjo do të shkaktojë pasigurinë e tyre dhe frikën e braktisjes dhe ata do të fillojnë të dyshojnë për vlerën e tyre. Sa më i suksesshëm dhe i lumtur të dukeni, aq më xheloz dhe më i kërcënuar do të ndihet narcisi. Kështu që dilni atje dhe jetoni jetën tuaj më të mirë – do të jetë hakmarrja më e mirë kundër ish-it tuaj narcisist.

Dilni dhe argëtohuni pa ta, sigurohuni që ata t'ju shohin.

Mënyra më e mirë për ta bërë një narcisist xheloz është të dilni dhe të argëtoheni pa ta. Sigurohuni që ata t'ju shohin duke u kënaqur dhe ata do të jenë të gjelbër nga zilia. Kjo është mënyra e përsosur për t'u kthyer te një narcisist për të gjitha dhimbjet dhe vuajtjet që ju kanë shkaktuar. Postoni në mediat sociale, shkoni *live* kur jeni në një ngjarje të lezetshme. Bëjeni jetën tuaj shumë më interesante kur ata nuk janë afër.

Flisni se si nuk keni nevojë për to.

Nëse po përpiqeni të bëni një narcisistxheloz, ju gjithashtu mund të kurseni frymën tuaj. Ata nuk kujdesen për askënd përveç vetes dhe sigurisht që nuk do të shqetësohen nga përpjekjet tuaja për t'i bërë xhelozë. Në fakt, ata ndoshta do ta kenë thjesht zbavitës. Herët a vonë, do të kuptoni se nuk ka kuptim të përpiqeni të merrni një reagim nga një narcisist - ata thjesht nuk ia vlejnë kohën dhe energjinë tuaj.

Shiko gjithashtu: Si ndihet një burrë kur lëndon një grua

Këto janë këshillat tona kryesore për ta bërë një narcisist të ndihet xheloz në vazhdim, ne do t'i hedhim një vështrim pyetjeve më të shpeshta

pyetjet e bëra shpesh si narcisiste sa narciste të bëjnë një femër

ous

Ka disa strategji të përgjithshme që mund të jenë efektive në shkaktimin e xhelozisë tek një narcisiste femër. Një qasje është t'i kushtojë vëmendje dhe të komplimentojë gratë e tjera para saj, veçanërisht ato që ajo i percepton si kërcënim. Një strategji tjetër është të injoroni ose refuzoni përparimet e saj, gjë që ka të ngjarë të çojë në atë që të bëhet më e ngjitur dhe posesive. Së fundi, shpesh është e dobishme ta provokosh atë qëllimisht duke flirtuar ose duke u takuar me njerëz të tjerë, pasi kjo zakonisht do ta bëjë atë të reagojë me xhelozi dhe pasiguri.

si ta bëni xheloz një burrë narcisist!

Për ta bërë një burrë narcisist xheloz, duhet të krijoni një situatë sikur ai të mos ndjejë në qendër të vëmendjes. Kjo mund të bëhet duke folur me njerëz të tjerë kur ai është afër, ose duke bërëdiçka që ai e percepton si më të mirë se ai. Ju gjithashtu mund të dëshironi të tregoni suksesin ose arritjet tuaja për ta bërë atë të ndihet inferior. Në fund të fundit, ju dëshironi ta bëni atë të ndihet se ai nuk është i vetmi person i rëndësishëm në jetën tuaj dhe se ju keni mundësi të tjera.

çfarë ndodh nëse e bëni një narcisist xheloz?

Nëse e bëni një narcisist xheloz, ata mund të reagojnë në disa mënyra. Ata mund të bëhen të tërhequr dhe të vrenjtur, ose mund të shpërthejnë në zemërim. Ata gjithashtu mund të përpiqen të sabotojnë marrëdhëniet tuaja me njerëzit e tjerë. Narcistët janë njerëz shumë të pasigurt dhe xhelozë, ndaj është mirë që të shmangni xhelozinë e tyre nëse është e mundur. Është një lojë e rrezikshme të ngatërrohesh me një narcisist, pasi kurrë nuk e di se si do të reagojë ai.

si ta bësh një narcisist të fshehtë xheloz?

Për ta bërë një narcisist të fshehtë xheloz, së pari duhet të kuptosh se cilat janë pasiguritë e tyre. Pasi të dini se cilat janë dobësitë e tyre, mund t'i shfrytëzoni duke u dukur se jeni më i mirë se ata në ato fusha. Për shembull, nëse ata janë të pasigurt për inteligjencën e tyre, ju mund të bëni komente që të lënë të kuptohet se jeni më i zgjuar se ata. Nëse ata janë të pasigurt për pamjen e tyre fizike, ju mund të shfaqni pamjen tuaj të mirë ose vëmendjen që po merrni nga të tjerët. Gjëja kryesore është t'i bëni ata të ndihen se janë inferiorë ndaj jush në një farë mënyre, gjë që do të shkaktojë xhelozinë dhe pasigurinë e tyre.

Përfundimisht.Mendimet.

Ka shumë mënyra për ta bërë një narcisist xheloz, por kjo do të varet nga personaliteti i tyre dhe marrëdhënia juaj me të

Në fund të ditës a doni të përkuleni në nivelin e tyre për ta bërë një narcisist të mjerë? Nëse ju ka pëlqyer leximi i këtij postimi, mund t'i gjeni të dobishme këto Gjëra që Narcisistët e Fshehtë thonë në një Argument (Vendosni shenjat).

Shiko gjithashtu: Buzëqeshni kur jeni nervoz (Gjuha e trupit)Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.