Ish-i im u zhvendos menjëherë (duket i lumtur)

Ish-i im u zhvendos menjëherë (duket i lumtur)
Elmer Harper

Nëse po pyesni veten pse ish-i juaj duket se ka lëvizur kaq shpejt, ju keni ardhur në vendin e duhur. Ne do t'i hedhim një vështrim disa nga arsyet kryesore që mund të ketë ndodhur kjo dhe çfarë mund të bëni për këtë.

Shiko gjithashtu: Gjuha e trupit të femrës me animin e kokës (gjest)

Mund të jetë vërtet e vështirë të shohësh që ish-i yt të lëvizë kaq shpejt pas ndarjes. Mund të duket sikur ata nuk u interesuan fare për ju dhe se thjesht prisnin mundësinë për të vazhduar më tej. Nëse ndiheni keq për këtë, përpiquni të mbani mend se të gjithë i trajtojnë ndarjet ndryshe.

Disa njerëz kanë nevojë për pak kohë për të vajtuar për humbjen e marrëdhënies, ndërsa të tjerë janë në gjendje të vazhdojnë relativisht shpejt . Mundohuni të mos e krahasoni veten me ish-in tuaj dhe të përqendroheni në procesin tuaj të shërimit. Në vazhdim do të hedhim një vështrim në disa nga arsyet më të zakonshme pse ata do të ndaheshin me ju.

11 Arsyet pse ish-i juaj do të lëvizte shpejt.

 1. Është një shenjë se ata kurrë nuk ju kanë dashur me të vërtetë.
 2. Ata janë qartësisht të papjekur emocionalisht dhe të paaftë për të përballuar ndarjet në një mënyrë të shëndetshme.
 3. Ata ndoshta nuk u interesuan kurrë për ty në radhë të parë.
 4. Ata po ecin kaq shpejt sepse duan të harrojnë ty dhe dhimbjen e ndarjes.
 5. 8>
 6. Ata po përpiqen t'ju bëjnë të ndiheni keq duke shfaqur në fytyrë marrëdhënien e tyre të re.
 7. Ata po e përdorin marrëdhënien e tyre të re si një mënyrë për të treguar botën në të cilën kanë lëvizur.
 8. IshinKurrë në të vërtetë nuk ju pëlqen.
 9. Ata kanë parë dikë tjetër në krah.
 10. Po përpiqen të të kapërcejnë duke po ecin shpejt.
 11. Ata duan t'ju bëjnë xheloz.
 12. Ata po përpiqen t'ju përgjigjen për diçka.

Është një shenjë se ata kurrë nuk ju kanë dashur me të vërtetë.

Është një shenjë se ata kurrë nuk ju kanë dashur vërtet nëse ish-i juaj vazhdon menjëherë. Zakonisht do të thotë që ata kurrë nuk ishin vërtet të dashuruar me ju në fillim dhe se ata thjesht po ju përdornin për qëllimet e tyre. Nëse është kështu, atëherë ndoshta është më mirë të ecni përpara vetes dhe të gjeni dikë që do t'ju dojë dhe do t'ju vlerësojë vërtet për atë që jeni.

Ata janë qartësisht të papjekur emocionalisht dhe të paaftë për t'u marrë me ndarjet në një person të shëndetshëm mënyrë.

Ish-i juaj ishte i papjekur emocionalisht dhe nuk kishte ndjenja të forta për ju. Ishte më shumë si një lojë apo të provoja një këpucë për ta. Nëse është kështu, ne mendojmë se duhet t'i anuloni ato dhe të vazhdoni përpara. Ju nuk jeni të pajtueshëm në planin afatgjatë, kështu që ndoshta është për të mirën.

Ata ndoshta nuk janë kujdesur kurrë për ju në radhë të parë.

Është e lehtë të besosh se dikush që ka lëvizur në kaq shpejt pas një ndarje, kurrë nuk u interesua vërtet për ju në radhë të parë. Por e vërteta është se ata thjesht mund të kenë qenë më të mirë në trajtimin e situatës sesa ju. Ndoshta ata nuk ishin aq të investuar në marrëdhënie sa ju, ose ndoshta janë thjeshtmë mirë të fshehin emocionet e tyre. Sido që të jetë, mos u ndalni shumë në të. Ata nuk ia vlejnë kohën dhe energjinë tuaj.

Ata po ecin kaq shpejt sepse duan të harrojnë ty dhe dhimbjen e ndarjes.

Mund të jetë e vështirë të shohësh ish-in tënd duke lëvizur kaq shpejt pas një ndarjeje. Mund të duket sikur po përpiqen të harrojnë ty dhe dhimbjen e ndarjes. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani mend se të gjithë e trajtojnë ndarjen ndryshe. Disa njerëz kanë nevojë për kohë për t'u pikëlluar dhe për të përpunuar atë që ka ndodhur, ndërsa të tjerë mund të jenë në gjendje të vazhdojnë më shpejt. Në fund të fundit, ju duhet të bëni atë që ju duket e drejtë dhe të mos e krahasoni veten me mënyrën se si ish-i juaj po e trajton situatën.

Ata po përpiqen t'ju bëjnë të ndiheni keq duke shfaqur në fytyrë marrëdhënien e tyre të re.

Mund të duket sikur po përpiqen të shfaqin në fytyrë marrëdhënien e tyre të re dhe t'ju bëjnë të ndiheni keq. Por përpiquni të mbani mend se ata thjesht po përpiqen të vazhdojnë jetën e tyre dhe ju duhet të bëni të njëjtën gjë. Mos lejoni që ata të arrijnë tek ju dhe të përpiqen të përqendrohen në lumturinë tuaj.

Ata po përdorin marrëdhënien e tyre të re si një mënyrë për t'i treguar botës se kanë lëvizur përpara.

Është e vështirë për të parë ish-in tuaj të lëvizë kaq shpejt, veçanërisht nëse ju vetë jeni ende duke luftuar për të kapërcyer ndarjen. Por përpiquni të ngushëlloheni me faktin se ata ndoshta nuk janë aq të lumtur sa pretendojnë të jenë. Me shumë mundësi, ata janë thjeshtduke përdorur marrëdhënien e tyre të re si një mënyrë për t'i treguar botës (dhe vetes) se ata kanë ecur përpara. Pra, mos e merrni shumë personalisht – ata thjesht po përpiqen të provojnë diçka që nuk po e ndiejnë ende.

Ata kurrë nuk kanë qenë aq në ty.

Është e vështirë të shihet ish-i juaj lëviz kaq shpejt, veçanërisht kur ju vetë jeni ende duke luftuar për t'i kapërcyer ato. Por ndonjëherë kjo është një shenjë se ata kurrë nuk ishin aq të dashur për ju në radhë të parë. Nëse ata mund të ecin përpara kaq lehtë, do të thotë se ata kurrë nuk u ndjenë aq fort për ju sa ju për ta. Dhe ndërsa kjo dhemb, është më mirë të dish të vërtetën sesa të mbash shpresën e rreme.

Ata kanë parë dikë tjetër në krah.

Mund të jetë se ish-i juaj po shihte dikë përndryshe dhe presin të ndahen me ju nëse kanë lëvizur shpejt. Ose ata mund të jenë në rikthim. Është diçka që nuk do ta dini kurrë nëse nuk i pyesni drejtpërdrejt, por ata janë ish-i juaj për një arsye. Këshilla jonë më e mirë do të ishte të filloni të dilni me dikë tjetër dhe përveç se ai nuk është larguar.

Ata po përpiqen t'ju kapërcejnë duke vazhduar shpejt.

Mund të duket sikur po përpiqen t'ju kapërcejnë duke ecur përpara kaq shpejt dhe mund të jetë e vështirë të përballeni. Sidoqoftë, duhet të mbani mend se të gjithë i trajtojnë ndarjet ndryshe dhe vetëm për shkak se kanë ecur shpejt, nuk do të thotë se nuk kujdesen ende për ju. Merrni pak kohë për veten tuaj dhe përqendrohuninë shërimin përpara se të shqetësoheni për atë që po bën ish-i juaj.

Ata duan t'ju bëjnë xheloze.

A vazhdoi ish-i juaj kaq shpejt dhe u ndje si një shuplakë e vërtetë në fytyrë? Ata mund të duan t'ju bëjnë xheloz, por mos i lini të shohin se po funksionon. Ju jeni më mirë pa dikë që do të ishte kaq i pashpirt dhe i pashpirt.

Ata po përpiqen t'ju përgjigjen për diçka.

Mund të përpiqen të hakmerren ndaj jush për diçka ju bëtë atyre. A i keni tradhtuar, lënduar apo tradhtuar në ndonjë mënyrë?

Shiko gjithashtu: Si të jesh qendra e vëmendjes (Bëhu gjithmonë më i miri!)

Ish-i juaj që lëviz menjëherë mund të jetë për një sërë arsyesh që vetëm ata i dinë. Në seksionin tjetër, ne do t'i hedhim një vështrim disa prej pyetjeve më të zakonshme.

Pyetjet e bëra shpesh.

Pse u largua nga ish-i juaj menjëherë pas ndarjes?

Mund të ketë disa arsye pse ish-i juaj vazhdoi kaq shpejt pas ndarjes. Është e mundur që ata tashmë po shihnin dikë tjetër përpara se ju të dy të ndaheshit, ose se ata ishin gati të vazhdonin dhe thjesht prisnin që të ndodhte ndarja. Ose, mund të ndodhë që ish-i juaj është thjesht një rikuperues dhe ata priren të ecin shpejt pas ndarjeve. Cilado qoftë arsyeja, është e qartë se ish-i juaj ka ecur përpara dhe ju jeni ende të ngecur duke menduar për të.

Çfarë do të thotë kur ish-i juaj vazhdon shpejt?

Kur ish-i juaj vazhdon shpejt pas një ndarje, mund të jetë e vështirë të përballesh me të. Ju mund të ndjenixheloz për të dashurën ose të dashurin e tyre të ri dhe pyesin veten pse ishin në gjendje të vazhdonin kaq shpejt. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani mend se ju nuk jeni i vetmi që po ecni përpara. Vetëm për shkak se ish-i juaj ka gjetur një partner të ri nuk do të thotë që ju nuk mund të gjeni as dikë të ri. Merrni kohë për t'u shëruar nga ndarja dhe më pas përqendrohuni në gjetjen e një partneri të ri që ju bën të lumtur.

Si reagoni kur ish-i juaj ka vazhduar?

Është thelbësore të merrni një largohuni nga situata dhe mblidheni veten. Nëse ish-i juaj ka gjetur dikë të ri, është koha të bëni një kërkim shpirtëror. Ju duhet ta përballoni dhimbjen kokë më kokë në mënyrë që të filloni të shëroheni vetë. Fshijini ato nga TikTok, Instagram dhe Facebook në mënyrë që të mos kujtoheni vazhdimisht se çfarë po bëjnë. Hiq shokët e tyre dhe përpiqu të distancohesh nga kushdo që lidhet me ta.

Pse jam kaq i lënduar që ish-i im ka vazhduar më tej?

Mund të jetë e vështirë të ecësh përpara pasi të ndash kaq shumë kohë të mira me ish-in tuaj. Ndjehet sikur po humbisni një pjesë të vetes. Koha është ilaçi më i mirë. Jepini vetes pak kohë për të shëruar dhimbjen e thellë emocionale.

Mendimet përfundimtare

Mund të jetë e vështirë të pranoni në fillim kur ish-i juaj lëviz menjëherë, por me kalimin e kohës mund të filloni të lini dhe këto ndjenja do të zbehen. Është pjesë e jetës të përballemi me emocionet dhe na mëson se si të përballemi me mendimet tona të brendshme. Shpresojmë të keni gjeturpërgjigjuni pyetjes suaj dhe mund t'ju duket gjithashtu i dobishëm ky postim: Shenjat që ish-i juaj nuk ju ka dashur kurrë (Mënyra për ta ditur)
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.