Si të bëni që një djalë t'ju pëlqejë pa folur (Mënyra për të marrë një djalë)

Si të bëni që një djalë t'ju pëlqejë pa folur (Mënyra për të marrë një djalë)
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Doni të dini se si të tërheqni një djalë pa folur? Nëse po, ju keni ardhur në vendin e duhur. Nuk do të jetë e lehtë, por mund të bëhet me gjuhën tuaj të trupit dhe forma të tjera të komunikimit joverbal.

Shiko gjithashtu: Fjalë dashurie që fillojnë me C

Nëse doni të bëni një djalë si ju, ka disa gjëra që mund t'i bëni pa thënë asnjë fjalë. Mund të filloni duke i buzëqeshur sa herë që e shihni. Mund të provoni edhe të flirtoni me të pak me shikime. Një tjetër gjë që mund të bëni është të visheni sa herë që jeni pranë tij. Së fundi, përpiquni të jeni miqësor dhe të bisedoni me grupin e tij të miqësisë, duke fituar besimin dhe pëlqimin e tyre.

Ka shumë mënyra se si mund ta bëni atë t'ju pëlqejë pa marrë parasysh ne do t'i hedhim një vështrim mënyrave më të zakonshme.

  1. Vishni diçka që ai do t'i duket tërheqëse. ai është i interesuar për të.
  2. I hidhni një sy shpesh atij.
  3. Silluni me turp rreth tij.

6 mënyra për ta bërë një djalë që t'ju vërë re pa folur.

Vishni diçka që ai do t'i duket tërheqëse. Së pari, visheni me diçka që e dini se ai do të duket tërheqëse. Nëse keni një ide për shijen e tij në veshje, shkoni për diçka që bie në atë gamë. Nëse jo, përpiquni të zgjidhni diçka që në përgjithësi është lajkatare dhe e bënju ndiheni të sigurt. Një mënyrë tjetër për të tërhequr vëmendjen e tij është të siguroheni që të jeni gjithmonë të rregulluar dhe të dukeni sa më mirë kur jeni rreth tij. Kujdesuni për lëkurën, flokët dhe thonjtë tuaj në mënyrë që të dukeni gjithmonë të bashkuar. Bërja e këtyre gjërave do të rrisë shanset që ai të të vërejë dhe ndoshta edhe të fillojë një bisedë me ty.

Rri me të dhe miqtë e tij.

Nëse mund të bësh miqësi me grupin e miqve ose motrën e tij. Në këtë mënyrë do të bëheni më të afërt me të dhe ai mund të fillojë t'ju vërë re më shpesh.

Jini vetvetja rreth miqve të tij.

Mos kini frikë të lini personalitetin tuaj të shkëlqejë kur jeni rreth tij me miqtë ose familjen tuaj, mos e falsifikoni se është vetvetja juaj autentike dhe ai do të jetë i sigurt se do t'ju vërejë.- jini vetvetja dhe ai me siguri do të interesohet për ju.

Shiko gjithashtu: Si t'i përgjigjeni ish-it tuaj që ju uron ditëlindjen?

vëmendja e tij pa folur, një nga gjërat më të mira që mund të bëni është të tregoni interes për gjërat për të cilat ai është i interesuar. Kjo mund të nënkuptojë të zbuloni se çfarë sportesh i pëlqen ose të mësoni për hobi dhe interesat e tij, të dëgjoni me vëmendje kur ai flet për diçka që e ka pasion, apo edhe t'i bashkoheni në aktivitetet që i pëlqen. Djemtë shpesh tërhiqen nga gratë që ndajnë interesat e tyre, kështu që duke treguar se jeni investuar në gjërat për të cilat ai interesohet, keni më shumë gjasa të tërhiqni vëmendjen dhe interesin e tij.

Hidhini një sy atij.shpesh.

Ka disa gjëra që mund të bëni për ta bërë një djalë t'ju vërejë pa folur. Së pari, përpiquni të bëni shpesh kontakt me sy me të. Buzëqeshni kur t'i bini në sy dhe mbajeni vështrimin për disa sekonda më shumë se zakonisht. Përdorni gjuhën e trupit për t'ju treguar si ai.

Silluni me turp pranë tij.

Nëse doni të bëni një djalë që t'ju vërejë pa folur, provoni të silleni me turp rreth tij, mirë nëse nuk doni të flisni me të, kjo do të jetë e natyrshme. Ai mund të kuptojë shenjat e gjuhës së trupit tuaj. Do t'ju duhet ta bëni këtë më shumë se pesë herë në mënyrë që ai të marrë mesazhin.

Në vijim do të shqyrtojmë disa nga pyetjet më të shpeshta.

pyetjet e bëra më shpesh

Si mund t'i lë përshtypje pa folur?

Nuk ka asnjë mënyrë të sigurt për ta bërë një djalë të të pëlqejë pa folur, por ka disa gjëra që mund të bësh për të rritur disa gjëra që mund të bësh për të rritur disa gjëra. Së pari, përpiquni të jeni miqësor dhe të afrueshëm. Buzëqeshni dhe bëni kontakt me sy kur e shihni. Megjithatë, në fund të fundit, mënyra më e mirë për ta bërë një djalë të të pëlqejë është thjesht duke qenë vetvetja dhe duke e lënë atë të të njohë.

Si ta tërheqësh një djalë që të injoron pa folur?

Ka disa gjëra që mund të bësh për të përmirësuar shanset për të folur me të kur ai të injoron. Së pari, përpiquni ta bëni veten më të dukshëm për të duke kaluar kohë në të njëjtat vende që ai frekuenton. Nëse keni miq të përbashkët, kërkojuni të thonë një fjalë të mirë për ju. Ju gjithashtu mund tëpërpiquni të jeni më të sigurt dhe ta bëni të qartë se jeni të interesuar për të. Megjithatë, në fund të fundit, gjëja më e mirë që mund të bëni është të jeni vetvetja dhe të shpresoni që ai të vijë.

Si e dini nëse një djali ju pëlqen pa folur?

Ka disa mënyra për të treguar nëse një djalë ju pëlqen pa folur. Një mënyrë është të shikoni nëse ai bën kontakt me sy me ju. Nëse ai e bën këtë, mund të jetë një shenjë se ai është i interesuar për ju. Një mënyrë tjetër është të vëzhgoni gjuhën e trupit të tij. Nëse ai anon drejt jush ose bën kontakt fizik, kjo mund të jetë një shenjë se ai ju pëlqen. Ju gjithashtu mund t'ju pëlqejë Gjuha e trupit të një burri fshehurazi të dashuruar me ju!

Si mund ta bëni një djalë t'ju pëlqejë pa ia thënë atij?

Ka disa gjëra që mund të bëni për ta bërë një djalë t'ju pëlqejë pa ia thënë. Së pari, përpiquni të jeni vetvetja dhe të jeni të sigurt në atë që jeni. Së dyti, jini miqësor dhe i afrueshëm. Buzëqeshni dhe bëni kontakt me sy kur flisni me të. Së treti, përpiquni të gjeni gjëra të përbashkëta me të cilat të dy mund të lidheni. Së fundi, mos kini frikë të tregoni interesin tuaj për të – bëjini të ditur se mendoni se ai është i veçantë.

Si mund ta tërheq një djalë pa folur me të?

Së pari, provoni të bëni kontakt me sy dhe t'i buzëqeshni nga e gjithë dhoma. Nëse e kapni syrin, mbajeni vështrimin për disa sekonda përpara se të shikoni larg. Mund të provoni gjithashtu ta prekni me flirt në krah ose shpatull, ose ta ngacmoni me lojëra. nëse tikeni miq të përbashkët, kërkojuni t'ju prezantojnë ose organizoni një shëtitje në grup në mënyrë që të njiheni më mirë me njëri-tjetrin. Gjëja më e rëndësishme është të jesh i sigurt dhe t'i tregosh atij se je i interesuar.

Çfarë t'i thuash një djali që të injoron?

Nëse je i interesuar për dikë dhe ai të injoron, mund të jetë zhgënjyese. Megjithatë, ka disa gjëra që mund të thoni për të provuar dhe për të tërhequr vëmendjen e tyre. Së pari, provoni t'i pyesni drejtpërdrejt nëse janë të interesuar për ju. Nëse ata ende nuk përgjigjen, mund të provoni t'u tregoni se si ndiheni dhe pse jeni të interesuar për ta. Nëse ata ende nuk përgjigjen, është e mundur që ata të mos jenë të interesuar dhe ju duhet të vazhdoni.

Si ta bëni një djalë të pendohet që ju injoroi?

Nuk ka asnjë përgjigje të vetme për të gjithë këtë pyetje, pasi mënyra më e mirë për ta bërë një djalë të pendohet që ju injoroi do të ndryshojë në varësi të situatës. Megjithatë, disa këshilla të përgjithshme që duhen mbajtur parasysh përfshijnë: ta bëni atë të ndihet fajtor duke i vënë në dukje se çfarë po humbet, duke flirtuar me djem të tjerë përballë tij, ose duke luajtur fort për t'u marrë dhe duke mos qenë më pranë.

Si të tërheqni një mashkull të painteresuar?

Nuk ka asnjë mënyrë të garantuar për të tërhequr një mashkull, por sigurisht që mund të përmirësoni gjërat tuaja. Së pari, sigurohuni që po kujdeseni për veten dhe dukeni më të mirën tuaj. Së dyti, ji argëtues dhe interesant dhe sigurohu që ai ta dijë që jetë interesuar për të. Së treti, jini të durueshëm dhe mos u dorëzoni shumë lehtë. Nëse i mbani parasysh këto gjëra, nuk duhet të keni asnjë problem për të tërhequr një mashkull të painteresuar.

Si ta bëni dashurinë tuaj të dashurohet me ju pa folur

Ka disa gjëra që mund të bëni për ta bërë të dashurën tuaj të dashurohet me ju pa folur. Një mënyrë është t'i bëni të ditur se jeni të interesuar për ta. Këtë mund ta bëni duke flirtuar me ta ose duke bërë kontakt me sy. Një mënyrë tjetër për ta bërë të dashuruarin tuaj të dashurohet me ju është të shikoni larg kur ju kapin duke i parë. Kjo do t'i bëjë ata të duan të dinë më shumë për ju. Shumë djem e kanë të vështirë të krijojnë kontakt me sy me vajzat që pëlqejnë, por është e rëndësishme ta bëni nëse doni ta bëni dashurinë tuaj të dashurohet me ju.

Mendimet përfundimtare

Ka disa gjëra që mund të bëni për ta bërë një djalë t'ju pëlqejë pa folur, por mënyra më e mirë për ta bërë atë t'ju pëlqejë është të gjeni veten dhe të flisni me të. Është më e lehtë të thuhet sesa të bëhet, por është e vetmja mënyrë e sigurt për ta bërë atë të të pëlqejë. Shpresojmë se ky artikull ishte i dobishëm dhe ju dha ushqim për mendim. Faleminderit për leximin!
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.