86 fjalë negative që fillojnë me M (me përkufizim)

86 fjalë negative që fillojnë me M (me përkufizim)
Elmer Harper

Ka shumë fjalë negative që fillojnë me një M, ne kemi renditur më të zakonshmet dhe disa të tjera për t'i parë më poshtë.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur dikush prek gishtat e tyre

Fjalët negative që fillojnë me M mund të jenë të dobishme në jetën tonë të përditshme pasi na ndihmojnë të shprehim më qartë emocionet ose situatat negative. Për shembull, fjala "me qëllim të keq" do të thotë të synosh të bësh dëm ose të jesh keqdashës, ndërsa "mosfunksionimi" i referohet një pajisjeje ose sistemi që nuk funksionon siç duhet.

Shiko gjithashtu: Si të bëni që një djalë t'ju pëlqejë pa folur (Mënyra për të marrë një djalë)

Duke përdorur këto fjalë negative, ne mund t'i përcjellim mendimet dhe ndjenjat tona në mënyrë më të saktë dhe më efektive dhe të shmangim tingullin e paqartë ose të paqartë. Sidoqoftë, është e rëndësishme të përdorni fjalë negative me kujdes dhe takt, veçanërisht kur komunikoni me të tjerët. Përdorimi i shumë fjalëve negative mund të duket si tepër kritik ose agresiv, ndërsa përdorimi i tyre me masë mund të minojë mesazhin që po përpiqemi të përcjellim.

Fjalë negative që fillojnë me shkronjën M

Të keqdashëse – të kesh ose shfaq dëshirën për t'u bërë keq të tjerëve.
Dukezi – qëllimi ose dëshira për të bërë keq.
Malinje – shumë infektive ose virulente; prirje për të shkaktuar dëm.
Morbid – karakterizohet nga një interes jonormal dhe jo i shëndetshëm për subjekte shqetësuese dhe të pakëndshme. ndarje -keqbërje, veçanërisht nga një zyrtar publik.
Mjerimi – gjendje e pakënaqësisë ose shqetësimit të madh.
Mosfunksionimi – dështimi për të funksionuar siç duhet.
Mizantrop – një person që nuk i pëlqen njerëzimi dhe i shmanget shoqërisë njerëzore. – e keqe në natyrë ose efekt; keqdashëse.
Kërcënuese – sugjeron praninë e rrezikut; kërcënuese.
Monotone – e mërzitshme, e lodhshme dhe e përsëritur.
Gabimi – një gabim ose gjykim i gabuar.
I çrregullt – i çrregullt ose i pistë. tingëllon, ose nxit trishtim, keqardhje ose pikëllim.
I mjerë – i mjerë i pakënaqur ose i pakëndshëm.
Maladroit – i ngathët, i sikletshëm ose i paaftë.
Mordant – të kesh ose shfaq një cilësi të mprehtë ose kritike thumbues.
Rebelim – refuzim për t’iu bindur urdhrave të një personi me autoritet.
I pamëshirshëm – nuk tregon mëshirë apo keqardhje.
Manipulues – karakterizohet nga taktika të tërthorta, mashtruese ose të fshehta –><9 mungesë cilësie ose influencimi ndaj të tjerëve. joadekuate.
Melankoli – një ndjenjë trishtimi të zhytur në mendime, zakonisht pa shkak të dukshëm.
Malinjiteti – një rritje ose tumor kanceroz.
I çmendur – i sëmurë mendor;i çmendur.
Moribund – në pikën e vdekjes; në rënie përfundimtare.
Këqyerje – një vepër e keqe; një krim.
I pakëndshëm – me erë të pakëndshme.
Munificant – më i madh ose më bujar se zakonisht ose i nevojshëm.
Magota – e infektuar me krimba. duke shkaktuar ose të aftë për të shkaktuar dëm ose shkatërrim, veçanërisht me mjete të mbinatyrshme.
Moron – një person budalla.
Muggy – i nxehtë dhe i lagësht.
Magigniteti – cilësia e të qenit keqdashës ose i dëmshëm. 7>Djallëzor – shkaktimi ose shfaqja e një dashurie për shkaktimin e telasheve në një mënyrë lozonjare.
Malingerer – një person që shtiret si sëmundje ose lëndim për të shmangur punën ose detyrën.
Moron – shumë budalla ose budalla.
Marrëveshje. i indinjuar ose i dëmtuar.
Zëri – lëshon tinguj të ulët dhe vajtues.
Dukezi – keqdashje ose urrejtje.
Mospërputhshëm – që nuk përputhet ose nuk harmonizohet me diçka tjetër.
E turbullt – e turbullt – e turbullt – e rrëmujshme dhe e zymtë, veçanërisht për shkak të rrëmujës dhe të zymtë. duke shkaktuar konfuzion.
më jep edhe 50 të tjera pa përsëriturçdo
Makiavelist – karakterizohet nga dinakëria dhe mashtrimi.
Malapropos – e papërshtatshme ose e pavend.
Martinet – një disiplinues i rreptë.
Megalomaniak – që ka një obsesion me pushtetin dhe shumë madhështinë e paarritshme. vlerë ose integritet.
Mefitik – me erë të keqe dhe të pakëndshme.
Merrues – gënjeshtar ose i pandershëm.
Mizogjinist – shfaqja e urrejtjes ose mospëlqimi ndaj grave. sed ose i turpëruar.
I gjymtuar – që është shpërfytyruar ose dëmtuar.
Duke të keq – që synon të bëjë dëm.
Monstruoze – jashtëzakonisht e shëmtuar ose e pakëndshme; çnjerëzisht mizor ose i lig.
Minator – shpreh ose përcjell një kërcënim.
Melodramatik – tepër dramatik ose emocional.
Mawkish – tepër sentimental ose emocional. në rënie terminale.
Mundane – mungesë interesi ose eksitimi; i shurdhër.
Mospërshtatje - një përgjigje e përshtatur dobët ose e keqpërshtatur ndaj një situate ose mjedisi.
Keqësia - një vepër e keqe ose keqbërje.
I pakëndshëm - që ka një erë ose erë të keqe.
Masturbues i tepruarose i përqendruar te vetja.
Macho – tepër agresiv ose këmbëngulës në një mënyrë mashkullore.
I keq – një person që sillet keq ose shkel ligjin.
I zhytur – i mbërthyer ose i ngecur në një situatë të vështirë. cre – me cilësi të moderuar; jo shumë mirë.
I vdekshëm – i nënshtrohet vdekjes ose i destinuar për të vdekur.
Martirizimi – vuajtje ose vdekje për një shkak.
Muzzy – i paqartë ose i hutuar, sikur nga pirja e tepërt e alkoolit.
të folurit me zë të ulët ose të paqartë.
Mashtruese – jep idenë ose përshtypjen e gabuar.
I paformuar – formë e deformuar ose e shtrembëruar.
Melankolia – një ndjenjë trishtimi ose depresioni pa ndonjë shkak të dukshëm. shkronja M ka disa nga të cilat mund të zgjidhni, ne shpresojmë se keni gjetur një nga lista jonë. Deri herën tjetër faleminderit që lexoni.Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.