130 fjalë negative që fillojnë me R (lista)

130 fjalë negative që fillojnë me R (lista)
Elmer Harper

Nëse po kërkoni për fjalë negative që fillojnë me shkronjën R, atëherë keni ardhur në vendin e duhur. Më poshtë është një listë gjithëpërfshirëse e fjalëve të tilla për t'ju ndihmuar të shprehni veten në mënyrë më efektive.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur një djalë fërkon krahun tuaj lart e poshtë (Gjuha e trupit)

Kam përpiluar një listë gjithëpërfshirëse me mbiemra tërheqës, të pazakonshëm dhe të fuqishëm që kanë konotacione të dëmshme.

Mund të jetë e vështirë të artikulosh atë që po mendon, por gjetja e fjalëve të përsosura për të shprehur mendimet e tua ka fuqi të jashtëzakonshme. Ja, ju uroj fat në kërkimin tuaj për fjalët e duhura!

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur një vajzë ju ngacmon?

130 Fjalë negative që fillojnë me R

<16> Skuqje – të vepruarit ose të folurit jashtëzakonisht të tmerrshëm pa menduar ose planifikuar. , i rreptë ose kërkues. Retorika – gjuhë që ka për qëllim të bëjë përshtypje ose të jetë e pakuptimtë. 8>Peqarim – një ndjenjë trishtimi ose pendimi.
130 fjalë negative duke filluar me R
Rancid – ka një erë të ndenjur ose të pakëndshme – pa erë apo shije të ndenjur ose të pakëndshme. .
I pamëshirshëm – vazhdon pa u dobësuar ose më pak i rëndë.
Pështirës – duke shkaktuar neveri ose neveri; fyese.
I inatosur – ndjenja e hidhërimit ose e zemërimit ndaj dikujt ose diçkaje.
I kalbur – i dekompozuar, i kalbur ose i kalbur.
E neveritshme – jashtëzakonisht e pakëndshme ose e papranueshme.
I vrazhdë – shfaqja e mungesës së sjelljes ose konsideratëstë tjerët.
Rebel - refuzimi për t'iu bindur rregullave ose autoritetit.
I manipuluar - i rregulluar në mënyrë të pandershme ose të padrejtë në favorin e dikujt. y, i çrregullt ose në gjendje të keqe.
Trazi – karakterizohet ose përfshin çrregullim publik.
Të shqetësuar – i paaftë – i paaftë për t’u çlodhur ose për të qëndruar pa lëvizur. i pamëshirshëm.
Rrezik – që përfshin mundësinë e rrezikut ose dëmtimit.
Tërbim – jashtëzakonisht entuziast ose i emocionuar në një mënyrë irracionale. duke treguar keqardhje ose pendim.
I ndryshkur – i vjetër, i rraskapitur ose në gjendje të keqe.
Refuzuar – i pushuar, i refuzuar ose i refuzuar.
Situatë e keqe si e papranuar ose e papranuar. 7> Llogaritja - një zgjidhje llogarish ose një kohë kur dikush duhet të përballet me pasojat e veprimeve të dikujt.
Radhë – të kesh një erë ose shije të fortë të pakëndshme.
Gurues – i gatshëm. 10>
E tepërt – e panevojshme, e tepërt osepërsëritëse.
Zmbraps – duke shkaktuar neveri ose neveri; neveritëse.
Hakmarrëse – që përfshin hakmarrjen ose hakmarrjen.
Regresiv – kthimi në një gjendje të mëparshme ose më pak të zhvilluar. 8>Plehëra – material i pavlefshëm ose i padobishëm; plehra.
Ruffian – një person i dhunshëm, i paligjshëm.
I kotë – karakterizohet nga hidhërim ose pakënaqësi. zhvillim.
Shkatërrues – duke shkaktuar shkatërrim ose rënie të plotë.
Revoltuese – jashtëzakonisht e pakëndshme ose ofenduese. , i rreptë ose i palëkundur.
Retrogresiv – lëviz prapa ose përkeqësohet.
I ndrydhur – i përmbajtur ose i frenuar në shprehje ose emocione.
Rigor mortis. ling – i pa fokusuar ose i mungon koherenca.
I rrënuar – i dëmtuar ose i shkatërruar.
Refraktor – i vështirë ose i pamundur për t’u kontrolluar osendikim.
Mbetje – mbetur ose mbetje pasi janë hequr pjesët e tjera.
Llogaritja – një kohë kur njeriu duhet të përballet me pasojat e veprimeve të tij. e – moralisht joparimore ose e ligë.
Risible – shkakton të qeshura; qesharake.
I izoluar – duke shmangur shoqërinë e njerëzve të tjerë.
Hiq dorë – refuzo të pranosh ose të shoqërohesh me të. qartësi.
I shfrenuar – përhapje e pakontrolluar ose e pakufizuar.
Zbulo – për të bërë të njohur diçka që më parë ishte e fshehur ose e fshehtë. thes – kërko tërësisht dhe në mënyrë agresive, shpesh duke shkaktuar dëme ose shkatërrim.
Eremë – lëshon një erë të fortë dhe të pakëndshme.
Përmbahu – parandalo të bësh diçka duke përdorur forcë fizike ose morale. 6> Rrënimi – zvogëlohet në gjendje rrënimi ose shkatërrimi.
Ndryshk – përkeqësimi ose gërryerja emetali.
I ngjeshur – i shtypur ose i dominuar nga një ndjenjë apo problem i caktuar.
Ngurtësia – cilësia e të qenit i papërkulur ose i palëkundur.
E penduar – shkakton keqardhje ose zhgënjim.
Refuzim – akti i shkarkimit ose refuzimit të dikujt ose diçkaje.
Hakmarrja – akti i kthimit të një sulmi ose dëmtimi. të bësh diçka.
Refuzimi – akti i refuzimit ose refuzimit të diçkaje.
Grabitje – akti i marrjes së pronës nga dikush duke përdorur forcën ose kërcënimin e forcës.
Hiq dorë – hiqni dorë ose dorëzoni diçka.
Qortim – drejtojuni dikujt në mënyrë të tillë që të shprehni mosmiratim ose zhgënjim>
Zmbraps – largo ose zmbraps një sulm ose pushtim.
Tallje – për të tallur ose për të tallur dikë ose diçka.
Pendimi – ndjenja e keqardhjes osependim për veprimet e dikujt.
I manipuluar – i rregulluar në mënyrë të pandershme ose të padrejtë.
Inat – një periudhë sjelljesh të dhunshme dhe të pakontrollueshme. e – një rikthim në gjendjen e mëparshme, veçanërisht pas përmirësimit.
Rancid – që ka një erë ose shije të keqe ose të pakëndshme, zakonisht si rezultat i të qenit i vjetër ose i ndenjur.
Raketues – një person që angazhohet në veprimtari të paligjshme, veçanërisht zhvatje – zhvatje ose mashtrim. grup ose kauzë ndaj të cilës dikur ishin besnikë.
Qortim – shpreh mosmiratim ose zhgënjim.
I ashpër – i ashpër ose i vështirë për t’u lundruar. I vetmuar – një person që jeton i izoluar nga shoqëria.
I shpenguar – akti i pagesës së një shume parash për të liruar dikë nga robëria.
I pamëshirshëm – nuk ka dhembshuri apo keqardhje; i pamëshirshëm.
Peqarim – ndjesi ose shpreh keqardhje ose pikëllim.
Qortuar – qortohet ose qortohet për një ofendim ose keqbërje.
Më tepër retorikë – përdoret për efekt ose shprehjeargument.
I penduar – shpreh ose ndjen keqardhje ose pendim të sinqertë.
I neveritshëm – jashtëzakonisht i papëlqyeshëm ose fyes.
Refuzohet – i refuzuar ose i refuzuar si i papranueshëm. tion – dënim që i bëhet dikujt si hakmarrje për një vepër të gabuar ose kriminale.
Regresiv – bëhet më pak i avancuar ose kthehet në një gjendje të mëparshme ose më pak të zhvilluar.
Dorëhequr – pasi ka pranuar diçka të pakëndshme, të cilën njeriu nuk mund të bëjë asgjë për të cilën nuk mund të bëhet shumë e rëndë, e rëndë. <610. .
Llogaritja – procesi i përllogaritjes ose i vlerësimit të diçkaje.
Grabitur – merret me dhunë ose vjedhje.
Rivaliteti – konkurrencë – konkurencë ar-pulsive për të njëjtin objektiv ose për epërsi670 në të njëjtën fushë. ste ose neveri.
Raffish – i pazakonshëm dhe pak i pavlerë, veçanërisht në një mënyrë tërheqëse.
Pa timon – i mungon drejtimi ose udhëzimi. ed – i kapur në flagrancë për kryerjen e një krimi ose keqbërjeje.
Tratisur – i nervozuar ose i shqetësuar.
Rustik – i mungon përsosja osesofistikimi.
Rrezik – që përfshin mundësinë e rrezikut, dëmtimit ose humbjes.
Retorika – gjuha e krijuar për të pasur një efekt bindës ose mbresëlënës tek audienca e saj, por shpesh konsiderohet si mungesë e sinqeritetit ose përmbajtjes së mundshme. jon ose kolaps.
Përsëritëse – që përfshin përsëritjen e të njëjtit veprim, frazë ose ide.
Rigid – i ngurtë ose i palëkundur; jo fleksibël.
Kërkiminimi – një akuzë në përgjigje të dikujt nga dikush tjetër.
Refuzimi – diçka që hidhet poshtë ose refuzohet si e padobishme ose e padëshiruar. jashtë praktikës ose të papërdorur për diçka.
Reperkusion – një pasojë e paqëllimshme e një ngjarjeje ose veprimi.
I pakënaqur – ndjenja ose shfaqja e hidhërimit ose zemërimit për shkak të trajtimit të padrejtë. 3>

Ka shumë fjalë negative që fillojnë me një R, ne shpresojmë që të keni gjetur atë që po kërkoni në këtë postim. Deri herën tjetër faleminderit që lexoni.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.