90 Kecap Negatip Dimimitian Ku P (Definisi Lengkep)

90 Kecap Negatip Dimimitian Ku P (Definisi Lengkep)
Elmer Harper

Naha anjeun milarian kecap négatif anu leres anu dimimitian ku hurup 9 upami hal ieu anjeun parantos sumping ka tempat anu leres kami parantos daptar seueur conto sareng kecap anu kuat pikeun ngajelaskeun hal?

Kecap négatif dimimitian ku P penting pisan pikeun komunikasi anu éféktif sabab ngamungkinkeun urang pikeun ngébréhkeun pamadegan jeung parasaan urang kalawan presisi. Kecap-kecap ieu mangpaat dina kaayaan dimana urang kedah ngajelaskeun hal-hal anu henteu pikaresepeun atanapi henteu dipikahoyong.

Éta tiasa dianggo dina sababaraha setting, ti mimiti nyerat kritik dugi ka ngémutan kuciwa. Sababaraha kecap négatif dimimitian ku P nyaéta nyeri, goréng, pesimis, pikasediheun, problematis, perverse , jeung pathetic. Urang bisa ngagunakeun kecap-kecap ieu pikeun méré tanggapan déskriptif di tempat gawé, pikeun méré kritik nu konstruktif ka réréncangan, sarta pikeun ngajelaskeun ciri-ciri nu tangtu ngeunaan hiji jalma atawa hiji hal.

Penting pisan ngagunakeun kecap-kecap négatif ieu sacara moderation jeung wijaksana sabab bisa dianggap kaleuleuwihi atawa nganyenyeri lamun dipaké kaleuleuwihan.

Tempo_ogé: Kumaha carana malire batur tanpa jadi kurang ajar?

90 Kecap Negatip7 Dimimitian ku Hurup 90 Kecap Negatip P

Nyebabkeun Kanyeri Fisik> <11or> <911 <91> Duit teu adil. <8 extremity <8 exhaution fisik
Pesimis - condong ningali aspék awon tina hal atawa yakin nu awon bakal kajadian
Pathetic - ngahudangkeun karunya, utamana ngaliwatan kerentanan atawa sedih
Pasif - narima atawa ngidinan naon anu lumangsung atawa naon batur ngalakukeun, tanpa respon aktif atawalalawanan
Pestilent – ​​ngaruksak kana kahirupan; deadly atawa bahya
Perfidious – bohong jeung teu bisa dipercaya
Pernicious – boga pangaruh ngabahayakeun, utamana dina cara bertahap atawa halus
Petty – saeutik pentingna; trivial
Phobic – sieun ekstrim atawa irasional kana hiji hal
Copet - jalma anu maling tina saku atawa kantong batur, utamana dina riungan
Pique - perasaan jengkel atawa ambek-ambekan balukar tina rasa kurang ajar -10><19, utamana kareueus. jeung welas asih disababkeun ku sangsara jeung misfortunes batur
Pesta – kasakit baktéri nular dicirikeun ku muriang jeung delirium, ilaharna jeung kabentukna buboes
Pompous – kapangaruhan grand, solemn, atawa timer penting diri Masyarakat nu teu nyaman jeung cukup>
Possessive – ngabogaan atawa némbongkeun minat kaleuleuwihan atawa perhatian ka batur atawa hiji hal
Teu daya – tanpa kakawasaan atawa pangaruh; teu boga daya
Prasangka - ngabogaan atawa némbongkeun rasa henteu resep atawa teu percaya anu diturunkeun tina prasangka; bigoted
Pretentious - nyoba ngingetkeun ku mangaruhan leuwih pentingna, bakat, budaya, jeung sajabana, ti nu sabenerna dipiboga
Prideful -ngabogaan atawa némbongkeun kareueus atawa harga diri kaleuleuwihan
Primitif – patali jeung atawa nuduhkeun tahap pangheubeulna peradaban atawa jaman
Tawanan – jalma anu diteundeun di panjara minangka hukuman pikeun kajahatan anu geus dipigawé atawa bari nungguan sidang
Profan - patali atawa devoted kana hal nu teu suci atawa Alkitabiah; sekuler tinimbang agama
Untung – teu ngahasilkeun kauntungan; teu nguntungkeun
Prohibitive – ngalarang atawa ngawatesan hiji hal
Promiscuous – ngabogaan loba pasangan seksual tanpa komitmen atawa exclusivity
Prosaic – kurang kaéndahan puitis; biasa; unromantic
Provokatif - ngabalukarkeun annoyance, amarah, atawa réaksi kuat lianna, utamana ngahaja
Puerile - childishly konyol jeung teu dewasa
Pugnacious - hayang pisan atawa gancang ngajawab, pasea, atawa gelut Lemah<18 ="" td=""> d – buruk atawa buruk sarta ngaluarkeun bau fetid
Puzzling - hésé ngarti; misterius
Painstaking - merlukeun perawatan hébat sarta usaha
Paltry - trivial; saeutik nilai
Panicky – ngarasa atawa némbongkeun panik; pikahariwangeun
Parasit – hirup jadi parasit; ngamangpaatkeun sumber daya batur tanpa méré nanaonin return
Passionless - kurang atawa devoid of gairah, émosi, atawa rarasaan
Patologis - ngalibetkeun, disababkeun ku, atawa tina sipat panyakit fisik atawa mental
Pedantic - kaleuleuwihan paduli rinci leutik atawa aturan; kaleuleuwihi akademisi
Perilous - pinuh ku bahaya atawa resiko
Persnickety - nempatkeun teuing tekenan kana trivial atawa detil minor; fussy
Pesimisme - kacenderungan ningali aspék awon tina hal atawa yakin nu awon bakal kajadian
Phony - teu asli; panipuan
Pigheaded – nékad undur-undur; bandel
Painstakingly - dipigawé kalayan ati pisan jeung usaha, mindeng ka titik jadi tedious
Palpable - bisa keuna atawa ngarasa; tangible
Pandemik – kaprah di sakuliah nagara, buana, atawa dunya
Paradoks – katingalina kontradiktif atawa absurd tapi nyatana bener atawa mungkin
Parasit – organisme nu hirup di atawa dina organisme sejen (hosting na) jeung mangpaatna ku deri’i <18> jeung mangpaatna ku deri’i nutrient na <1Pari. hiji outcast atawa batur anu ditolak atawa hina ku masarakat
Parricide - maehan kolotna sorangan
Gairah - ngabogaan atawa némbongkeun parasaan atawa émosi sengit; ardent
Pathetic fallacy – atribusi tina émosi jeung sipat manusa pikeunobjék inanimate atawa fenomena alam, utamana salaku alat sastra atawa artistik
Patronizing - ngubaran batur kalawan kahadean semu nu betrays rarasaan kaunggulan
Pauper - jalma miskin pisan anu hirup dina amal atawa rojongan publik
aneh atawa aneh; mahiwal
Pedestrian – kurang inspirasi atawa pikagumbiraeun; kusam
Pejorative – ngébréhkeun hina atawa teu satuju
Pernickety – nempatkeun teuing tekenan kana detil minor atawa teu penting; rewel
Pertinacious – nyekel pageuh kana kapercayaan atawa pamadegan; bandel
Pestilence – kasakit wabah fatal, utamana bala bubonic
Phlegmatic – ngabogaan disposisi unemotional jeung stolidly tenang
Picky – kaleuleuwihan fastidious atawa selektif
>Plagiarisme - praktek nyokot karya atawa gagasan batur sarta ngalirkeun eta off salaku milik sorangan
Plutocratic - patali jeung pamaréntah atawa masarakat dikawasa ku jegud
Poisonous - ngandung atawa ngahasilkeun racun; venomous
Polemik – serangan verbal atawa tulisan kuat ka batur atawa hiji hal
Pollyannaish – kaleuleuwihan optimistis, utamana dina nyanghareupan adversity
Ponderous - slow sarta kagok alatan beurat badag; tedious atawalaborious
Pouty – sulky atawa moody dina cara unattractive
Predatory – néangan mangpaatkeun atawa neken batur; agrésif atawa ngabahayakeun di alam
Preposterous – bertentangan jeung akal atawa akal sehat; absurd
Presumptuous – gagal pikeun niténan watesan naon anu diidinan atawa luyu; kaleuleuwihi ka hareup atawa kandel
Pretence – usaha sangkan hiji hal nu teu kajadian jadi bener
Preventable – bisa dihindari atawa dieureunkeun tina kajadian
Biang – gampang gelo atawa jengkel; jengkel
Prodigal – ngabalanjakeun duit atawa sumber daya sacara gagabah atawa boros
Profanity – basa atawa paripolah ngahujat atawa jorang
Profiteering – nyieun atawa neangan untung kaleuleuwihan atawa teu adil, utamana dina mangsa kaayaan darurat atawa langkana
Prohibitory – ngalayanan pikeun ngalarang atawa ngalarang hiji hal
Promiscuity – kalibet dina aktivitas seksual kalawan sababaraha pasangan tanpa komitmen atawa exclusivity
Proneness - kacenderungan atawa disposisi kana kabiasaan, aksi, atawa kaayaan nu tangtu
Ngahudangkeun – ngahaja ngahudangkeun atawa nimbulkeun réaksi atawa émosi batur
Pugilistic –patali jeung atawa condong tarung jeung fists; pugnacious
Pulpy – lemes jeung mushy.

Pamikiran Akhir

Aya réa kecap négatif nu dimimitian ku P anjeun bisa milih ti kami geus didaptarkeun loba di luhur loba kecap sipat bisa dipaké pikeun meunangkeun titik Anjeun sakuliah. Kami ngarepkeun anjeun mendakan kecap anu leres tina rentang ieu. Hatur nuhun parantos nyéépkeun waktos kanggo maca.

Tempo_ogé: Naon anu dianggap selingkuh ka batur (sadayana nu peryogi kauninga)



Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, ogé dipikawanoh ku ngaran kalam na Elmer Harper, nyaéta panulis gairah jeung enthusiast basa awak. Kalayan latar dina psikologi, Jeremy sok kagum ku basa anu teu diucapkeun sareng isyarat halus anu ngatur interaksi manusa. Tumuwuh dina komunitas anu rupa-rupa, dimana komunikasi non-verbal maénkeun peran anu penting, rasa panasaran Jeremy ngeunaan basa awak dimimitian dina umur dini.Saatos réngsé gelar dina psikologi, Jeremy embarked on lalampahan ngartos intricacies basa awak dina sagala rupa konteks sosial jeung profésional. Anjeunna ngahadiran seueur bengkel, seminar, sareng program pelatihan khusus pikeun ngawasaan seni decoding gestures, ekspresi wajah, sareng postur.Ngaliwatan blog na, Jeremy boga tujuan pikeun babagi pangaweruh jeung wawasan na ka panongton lega pikeun mantuan ngaronjatkeun kaahlian komunikasi maranéhanana jeung ningkatkeun pamahaman maranéhna isyarat non-verbal. Anjeunna nyertakeun sajumlah ageung topik, kalebet basa awak dina hubungan, bisnis, sareng interaksi sapopoé.Gaya tulisan Jeremy pikaresepeun sareng informatif, sabab anjeunna ngagabungkeun kaahlianna sareng conto kahirupan nyata sareng tip praktis. Kamampuhna pikeun ngarecah konsép-konsép kompléks jadi istilah-istilah anu gampang kahartos nguatkeun pamaca pikeun jadi komunikator anu leuwih éféktif, boh dina setélan pribadi boh profésional.Nalika anjeunna henteu nyerat atanapi nalungtik, Jeremy resep ngarambat ka nagara anu bédangalaman rupa-rupa budaya jeung niténan kumaha bahasa awak manifests di sagala rupa masarakat. Anjeunna yakin yén pamahaman sarta embracing cues non-verbal béda bisa piara empati, nguatkeun sambungan, sarta sasak sela budaya.Kalayan komitmenna pikeun ngabantosan batur komunikasi langkung efektif sareng kaahlianna dina basa awak, Jeremy Cruz, alias Elmer Harper, terus mangaruhan sareng mere ilham pamiarsa di sakuliah dunya dina perjalanan pikeun ngawasa basa anu teu diucapkeun tina interaksi manusa.