Gjuha e trupit në zyrë (komunikim efektiv në vendin e punës)

Gjuha e trupit në zyrë (komunikim efektiv në vendin e punës)
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Është e rëndësishme të kuptoni bazat e komunikimit joverbal në mënyrë që të lulëzoni në vendin e punës. Leximi i shenjave të gjuhës së trupit është i shkëlqyeshëm për ta bërë ditën tuaj më pak stresuese dhe mund t'ju ndihmojë të avanconi pozicionin tuaj ose të siguroheni që jeni mjaftueshëm të përgjegjshëm në takime.

Për të kuptuar plotësisht se si të lexoni gjuhën e trupit të dikujt në zyrë, së pari duhet të kuptoni disa parime bazë.

Për të kuptuar një person, duhet së pari të merrni një kontekst, strukturë shoqërore dhe bazë. Ndjenja e ndryshimeve në sjellje është një nga mënyrat më të besueshme për të zbuluar kur diçka është në rregull. Fillimisht do të shohim se çfarë do të thotë gjuha e trupit, pastaj konteksti dhe më pas vija bazë e një personi.

Tabela e Përmbajtjes [tregoni]

  Çfarë është gjuha e trupit?

  Gjuha e trupit është një formë e komunikimit joverbal në të cilin sjelljet fizike, si shprehjet e fytyrës dhe gjestet, përdoren për të komunikuar mesazhe. Gabimet e gjuhës së trupit, të tilla si kryqëzimi i krahëve ose mosbërja e kontaktit me sy, mund t'i shtyjnë të tjerët t'ju perceptojnë si të zemëruar, nervozë ose të pabesueshëm. T'i kushtoni vëmendje gjuhës së trupit tuaj mund t'ju ndihmojë të komunikoni në mënyrë efektive dhe të shmangni keqkuptimet. Për më shumë informacion se si të lexoni gjuhën e trupit, ju rekomandojmë fuqimisht të lexoni Si të lexoni gjuhën e trupit & Shenjat joverbale (Mënyra e saktë) kjo do t'ju japë një kuptim të mirë se si të analizonipërfaqësues. Nëse mendoni se ata janë një ndikim negativ, ose se nuk mund t'i afroheni pa frikën e ndëshkimit, është gjithmonë një ide e mrekullueshme të filloni të mbani shënime për rastet kur ai person ka qenë agresiv ndaj jush dhe dëshmitarëve në dhomë. Mbani një ditar të detajuar.

  Mund të jetë e vështirë për t'u dëgjuar, por nëse ndiheni të bllokuar në punë dhe mendoni se nuk do të gjeni kurrë një strategji daljeje, atëherë duhet të filloni të kërkoni një punë tjetër. Askush nuk duhet të ndjehet i frikësuar në një mjedis profesional.

  Gjuha negative e trupit në vendin e punës

  Gjuha negative e trupit në vendin e punës mund të përkufizohet si çdo lloj komunikimi joverbal që përcjell mungesë interesi, armiqësie ose shqetësim. Shembuj të gjuhës negative të trupit përfshijnë krahët e kryqëzuar, vetullat e rrahura, shikimin e shmangur dhe buzët e shtrënguara. Ky lloj i gjuhës së trupit interpretohet shpesh si një shenjë se personi nuk është i hapur për komunikim ose ndihet i kërcënuar. Gjuha negative e trupit mund ta bëjë të vështirë ndërtimin e raportit dhe besimit me të tjerët, dhe gjithashtu mund të çojë në keqkuptime dhe konflikte.

  5 shenja negative të gjuhës së trupit në vendin e punës.

  5 llojet më të zakonshme të gjuhës negative të trupit janë të mbyturit, të vrenjturat, të mbytur sytë, të sarkazma dhe të rrotullohen sytë. duke ju vështruar me mendje h një gojë të ngushtë. Kjo mund të jetë një vështrim frikësues që bënnjerëzit të pakëndshëm. Është gjithashtu një faktor rreziku për çështjet e menaxhimit të zemërimit dhe për njerëzit që janë të prirur ndaj dhunës.

  Vurullat.

  Vullkat është kur dikush ka një shprehje negative të fytyrës, si trishtim ose pakënaqësi.

  Sarkazma.

  Sarkazma është përdorimi i fjalëve që përçojnë një fyerje urdhrake ose tallëse. 5>

  Rrotullimi i syve është kur dikush e bën këtë ndërsa shikon folësin sikur i duket i parëndësishëm, qesharak, mosbesim ose bezdi.

  Të gjitha sjelljet e mësipërme mund të shihen si pasive-agresive, tregon gjuha e trupit. Vlen të përmendet se sa shpesh këto gjëra priren të ndodhin për të kuptuar nëse ky person ju pëlqen apo jo.

  Ka edhe më shumë shenja negative të gjuhës së trupit që duhet t'i shmangni.

  • Shmangia e kontaktit me sy.
  • Trajtimi.
  • Duke luajtur me flokët tuaj.
 • C duke përpëlitur krahët.
 • Duart në xhepa.
 • Duarit me gishta.
 • Të mbështetur në mobilje.
 • Qëndrim i keq.
 • A kanë liderët në zyrën tuaj gjuhë të keqe trupore?

  A kanë liderët në zyrën tuaj gjuhën e keqe të trupit? Shumë njerëz në pozicione drejtuese kanë shenja të dobëta joverbale. Kjo mund të jetë gjuhë negative e trupit, si p.sh. përkulja, mosbërja e kontaktit me sy ose kryqëzimi i krahëve. Kjo mund ta bëjë të vështirë për punonjësit t'i afrohen ose të ndihen rehat pranë tyre.Nëse keni një drejtues në zyrën tuaj me gjuhë të dobët trupore, mund të jetë e dobishme të flisni me të për këtë.

  Cilat lloje të gjuhës së trupit duhet të shmangen në krahasim me videokonferencat?

  Kur bëhet fjalë për lëvizjen e trupit dhe telefonatat e konferencave me video përmes Zoom ose Microsoft Teams, ka shumë gjëra për të shmangur, por më e rëndësishmja prej tyre është shikimi poshtë. Nëse e vendosni kamerën e internetit në mënyrë që ta shikoni nga poshtë, kjo mund t'u japë të tjerëve përshtypjen në një nivel nënndërgjegjeshëm se po i shikoni njerëzit nga hunda. Për më shumë rreth kësaj, ne rekomandojmë Kuptimi dixhital i gjuhës së trupit (Udhëzues i plotë)

  Një listë mënyrash se si njerëzit komunikojnë jo verbalisht në vendin e punës.

  Nuk keni nevojë të jeni ekspert i gjuhës së trupit për të zbuluar disa nga sinjalet që jepen. Një person mund të tregojë se si ndiheni për ta ose një situatë duke parë gjestet tuaja të gjuhës së trupit. Ata do të interpretojnë shenjat e gjuhës së trupit në mënyrë natyrale.

  Të renditura më poshtë janë disa nga mënyrat e zakonshme që njerëzit i komunikojnë mendimet dhe ndjenjat e tyre nëpërmjet gjuhës së trupit.

  • Skuqje
  • Veshje e rastësishme:
  • Nofulla e shtrënguar
  • Frymëmarrje e thellë<11t>
  • Kontakt>Shpejtësia e vezullimit të syve (i shpejtë)
  • Blici i vetullave
  • Buzëqeshja e frikës
  • Duke treguar me gisht
  • Shtypja e fortë e duarve
  • Përplasja me grusht
  • Lulja e flokëve
  • Hoose shtrëngim i grushtit
  • Pengesa e filxhanit të kafesë ose barriera e çantës së dorës
  • Duar në xhepa
  • Përqafim
  • Kërcim i këmbëve:
  • Këmbët e dyfishta
  • Përhapja e këmbëve
  • Përhapja e këmbëve
  • Zhritja e këmbëve
  • Zëri
  • Buzëqeshje nervoze
  • Ritmi
  • Afishet me pëllëmbë poshtë ose fuqia e pëllëmbës
  • Trokitje e shpejtë me kokë
  • Gërvishtje
  • Të flasësh përmes dorës:
  • Dorë në gojë
  • Bllokim nga dora në gojë
   Mbyllja e dorës ="" li="">
  • Krahu i ngurtë dhe krahu i lakuar
  • Kryqi i krahut me grushte të shtrënguar

  Ka shumë gjeste të gjuhës së trupit që duhet t'i marrim parasysh kur analizojmë njerëzit në zyrë.

  Mendimet përfundimtare

  Leximi i gjuhës së trupit të njerëzve të tjerë në zyrë nuk mund t'ju ndihmojë të shprehni më mirë dhe nuk është gjithmonë e lehtë. Është disi si një superfuqi për të cilën askush tjetër nuk di. Sa më shumë të praktikoni të vëzhgoni, aq më mirë do të merrni.

  Shpresojmë të keni mësuar diçka nga postimi dhe të keni shijuar kohën tuaj duke lexuar, deri herën tjetër qëndroni të sigurt

  bashkëpunëtorët.

  Të kuptojë kontekstin nga këndvështrimi i gjuhës së trupit.

  Sipas Google, konteksti i emrit mund të përshkruhet si "rrethanat që formojnë mjedisin për një ngjarje, deklaratë ose ide dhe të cilat mund të kuptohet".

  Ky është një shembull se si konteksti mund të na ndihmojë të kuptojmë njëri-tjetrin. Nëse i kushtojmë vëmendje nëse ata po bëjnë shaka, të mërzitur apo konfliktualë, atëherë mund të dimë më shumë se si mund të ndihen.

  Një paralajmërim këtu: “Asnjë pjesë e gjuhës së trupit nuk do të jetë në gjendje të na tregojë kurrë se çfarë ndjen një person në të vërtetë; nuk ka absolute në analizën e gjuhës së trupit."

  Në vijim, ne do të hedhim një vështrim se çfarë është një bazë dhe si mund ta përdorim atë për të kuptuar më mirë kolegët tanë.

  Shiko gjithashtu: Duke analizuar gjuhën e trupit të Trump: Vështrime nga depozitimi i tij

  Të kuptojmë një bazë në zyrë

  Një bazë është grupi i sjelljeve të vëzhgueshme që njerëzit shfaqin zakonisht kur ata janë në një gjendje të qetë, të lirë nga rrethanat e jashtme. Bisedat duhet të merren parasysh kur analizohet shprehja e personit.

  Ka shumë faktorë të ndryshëm që mund të ndikojnë në mënyrën se si njerëzit reagojnë ndaj njëri-tjetrit në vendin e punës. Disa prej tyre përfshijnë:

  • Kultura (komunikimi indirekt kundrejt komunikimit të drejtpërdrejtë).
  • Normat sociale (prekja e të huajve ose kolegëve).
  • Statusi i marrëdhënies (bashkëshorti vsbashkëpunëtor).
  • Veçoritë e personalitetit (i sinqertë kundrejt të turpshëm).
  • Gjendja fizike.

  E gjithë kjo duhet të merret parasysh kur të formohet një bazë para se të analizohet dikush.

  Një bazë është se si një linjë bazë është se si dikush vepron normalisht ndaj çdo gjëje pa ndonjë stres.

  Çfarë është gjuha e trupit në vendin e punës

  Gjuha e trupit mund të jetë një mjet i dobishëm për t'ju ndihmuar të komunikoni më mirë në vendin e punës. Mund t'ju ndihmojë të kuptoni se si ndihen njerëzit e tjerë ose çfarë po mendojnë. Nëse nuk dimë ta bëjmë këtë, mund të përfundojmë duke bërë gabime dhe duke ofenduar njerëzit. Kjo mund të jetë edhe më e dëmshme nëse bëhet pa dashje pasi shpesh nuk do të vërejmë se ka ndodhur ndonjë gjë.

  Është e rëndësishme që të gjithë ne të përmirësohemi në leximin e gjuhës së trupit, në mënyrë që të shmangim çdo keqkuptim dhe t'i mbajmë të shëndetshme marrëdhëniet tona me kolegët dhe klientët. Gjuha e trupit luan një rol të madh në mënyrën se si njerëzit komunikojnë. Mund të nënkuptojë ndryshimin midis të qenit i afrueshëm dhe të qenit i pasjellshëm.

  Gjuha e trupit është një mënyrë e shkëlqyer për të përcjellë mesazhin tuaj tek një audiencë në një mënyrë më të mirë sesa thjesht duke përdorur fjalë. Është e rëndësishme për njerëzit që merren me klientët ose klientët në baza të rregullta. Gjuha e trupit mund t'ju ndihmojë të përcillni mesazhin tuaj pa pasur nevojë të thoni asgjë, gjë që do të ndodhëçojnë në më pak keqkuptime dhe më shumë qartësi në vendin e punës.

  Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur një vajzë vazhdon të të prekë (Gjuha e trupit)

  A e dini se 66% e komunikimit është joverbal.”

  Në vijim do t'i hedhim një vështrim gjuhës pozitive të trupit.

  Çfarë është gjuha pozitive e trupit në vendin e punës?

  Komunikimi i gjuhës së trupit pa fjalë të tjera është një mënyrë pozitive e komunikimit me të tjerët. Kjo mund të demonstrohet duke buzëqeshur, duke mbajtur kontaktin me sy, duke qëndruar optimistë dhe duke qenë të sinqertë me gjeste. Thjesht hidhini një sy fotos sipër se këta djem janë vërtet të zhytur me njëri-tjetrin dhe mund ta dalloni nga mënyra se si janë duke buzëqeshur dhe duke pasqyruar njëri-tjetrin.

  Kur shfaqni një gjuhë trupore pozitive, njerëzit tërheqin drejt jush, ata pasqyrojnë sjelljen tuaj dhe duan të jenë në ekipin tuaj.

  Në vendin e punës , ndikimi pozitiv në gjuhën e trupit tuaj, klientët dhe klientët tuaj mund të kenë një ndikim pozitiv në gjuhën e trupit tuaj. Kjo tregon se jeni një person i afrueshëm me të cilin është e lehtë të flasësh .

  Gjithashtu tregon se je kompetent dhe i vlefshëm për punëdhënësin tënd, gjë që mund t'i bëjë ata të dëshirojnë t'ju mbajnë pranë për një kohë të gjatë ose t'ju promovojnë brenda kompanisë.

  11 shenja pozitive të gjuhës së trupit në vendin e punës që duhet të përdorni.

  Ka disa gjëra pozitive për t'i mbajtur të gjitha gjërat në punë

 • Buzëqeshni ndërsa hyni në një dhomë (jo një buzëqeshje e rreme njerëzit mund ta tregojnë këtë një miljeoff)
 • Mbajini duart hapur dhe rreth zemrës dhe stomakut.
 • Përshëndetni njerëzit me një shtrëngim duarsh të mirë, jo shumë të fortë dhe jo shumë të dobët.
 • Buzëqeshni nga sytë.
 • Akuloni kokën kur dikush po flet. 0> Mbajtja e duarve në xhepa nuk rekomandohet.
 • Mbaje kokën lart.
 • Mbaje shpinën drejt kur ulesh.
 • Përkuluni përpara kur dikush të thotë një pikë me të cilën jeni dakord tre nëse jeni ulur. <111>
 • Mbajeni kokën lart.
 • Përkuluni përpara kur dikush thotë një pikë me të cilën jeni dakord tre nëse jeni ulur. 4>Pse duhet të buzëqeshni ndërsa hyni në një dhomë?
 • Kur buzëqeshni ndërsa hyni në një dhomë, ju ndihmon të qetësoni njerëzit e tjerë dhe t'u tregoni se jeni të lumtur t'i shihni. Buzëqeshja gjithashtu përcjell besim, gjë që mund t'i bëjë njerëzit më të prirur të dëshirojnë të flasin me ju. Kështu që herën tjetër kur hyni në një dhomë, mos harroni të buzëqeshni!

  Pse duhet t'i mbani duart hapur dhe rreth zemrës dhe stomakut në gjuhën e trupit?

  Kur i mbani duart hapur dhe rreth zemrës dhe stomakut në gjuhën e trupit, kjo tregon se jeni të hapur dhe të hapur ndaj të tjerëve. Gjithashtu tregon se jeni të kënaqur me veten dhe keni besim në atë që jeni. Ky lloj i gjuhës së trupit është ftues dhe mikpritës, gjë që i bën të tjerët më shumë gjasa t'ju afrohen.

  Pse duhet t'i përshëndesni njerëzit me një të mirështrëngimi i duarve jo shumë i fortë jo shumë i dobët në gjuhën e trupit?

  Të përshëndesësh dikë me një shtrëngim duarsh të mirë është e rëndësishme për disa arsye. Së pari, është një mënyrë për të treguar respekt ndaj personit tjetër. Së dyti, është një mënyrë për të lënë një përshtypje të parë të mirë. Së treti, është një mënyrë për të treguar besim. Së katërti, është një mënyrë për të treguar se jeni të interesuar për personin tjetër. Së fundi, është një mënyrë për të treguar se jeni miqësor dhe i afrueshëm.

  Pse duhet të buzëqeshni nga sytë në gjuhën e trupit?

  Ka shumë arsye për të buzëqeshur nga sytë në gjuhën e trupit. Buzëqeshja nga sytë përcjell ngrohtësi, lumturi dhe miqësi. Është gjithashtu një mënyrë për të treguar interes dhe angazhim në një bisedë. Përveç kësaj, buzëqeshja nga sytë mund t'ju bëjë të dukeni më të afrueshëm dhe të besueshëm.

  Pse duhet ta anoni kokën anash kur dikush flet gjuhën e trupit?

  Ka disa arsye pse duhet ta anoni kokën anash kur dikush flet gjuhën e trupit. Së pari, tregon se jeni të interesuar për atë që ata thonë. dhe së dyti, ndihmon për të krijuar një atmosferë më të relaksuar dhe një bisedë rrjedhëse.

  Pse duhet të qëndrojmë këmbëngulës në gjuhën e trupit?

  Thuhet se gjuha jonë e trupit përbën deri në 66% të mënyrës sesi perceptohemi nga të tjerët. Prandaj, është e rëndësishme që ne të jemi të vetëdijshëm për mesazhet që trupi ynë po dërgon. Qëndrimi i gjatë mund të përçojë besim, fuqi dheautoriteti. Mund të na bëjë të dukemi më të afrueshëm dhe të hapur. Qëndrimi i dobët, nga ana tjetër, mund të na bëjë të dukemi të dobët, të pasigurt dhe të paarritshëm. Kështu që herën tjetër që e gjeni veten të shtrirë, qëndroni drejt dhe shikoni se si ndikon në disponimin tuaj dhe në mënyrën se si të tjerët ju perceptojnë.

  Pse mbajtja e duarve në xhepa nuk rekomandohet për gjuhën e trupit?

  Ka disa arsye pse mbajtja e duarve në xhepa nuk rekomandohet gjuha e trupit. Së pari, mund t'ju bëjë të dukeni të mbyllur dhe të paarritshëm. Së dyti, mund të përcjellë mungesë besimi. Së fundi, mund të shfaqet si i painteresuar apo edhe i vrazhdë. Pra, nëse doni të lini një përshtypje të mirë, mbajini duart larg nga xhepat!

  Pse duhet ta mbajmë kokën lart në gjuhën e trupit?

  Ka shumë arsye pse duhet ta mbajmë kokën lart në gjuhën e trupit. Për një, ai përcjell besim dhe fuqi. Kur hyjmë në një dhomë me kokën lart, u japim sinjal të tjerëve se ne kemi kontrollin dhe se dimë se çfarë po bëjmë. Kjo mund të jetë e dobishme në negociata ose në situata të tjera ku duhet të pohojmë veten. Për më tepër, mbajtja e kokës lart mund të na bëjë të dukemi më tërheqës dhe më të arritshëm. Ajo përcjell çiltërsi dhe miqësi, gjë që mund t'i qetësojë të tjerët dhe t'i bëjë ata më të prirur të dëshirojnë të flasin me ne. Së fundi, mbajtja e kokës lart thjesht mund të na bëjë të ndihemi më mirëveten. Kur ndihemi mirë me veten, priremi ta projektojmë atë energji pozitive nga jashtë, duke i bërë edhe ata përreth nesh të ndihen mirë.

  Pse duhet ta mbajmë shpinën drejt kur ulemi me gjuhën e trupit?

  Është e rëndësishme ta mbani shpinën drejt kur jeni ulur, sepse ju ndihmon të mbani një qëndrim të mirë. Qëndrimi i mirë është i rëndësishëm për shëndetin tuaj të përgjithshëm dhe mund të ndihmojë në parandalimin e dhimbjeve në shpinë, qafë dhe shpatulla. Për më tepër, qëndrimi ulur me shpinë drejt mund t'ju bëjë të dukeni më të sigurt dhe vigjilent, gjë që mund të jetë e dobishme si në mjediset personale ashtu edhe në ato profesionale.

  Pse duhet të përkulemi përpara kur dikush thotë një pikë me të cilën jeni dakord nëse gjuha e trupit është ulur?

  Kur dikush po bën një pikë me të cilën jeni dakord, është e natyrshme të dëshironi të përkuleni përpara. Kjo është për shkak se ju jeni të interesuar për atë që ata thonë dhe dëshironi të dëgjoni më shumë. Për më tepër, përkulja përpara tregon se jeni të përfshirë në bisedë dhe mbështetni atë që personi tjetër po thotë.

  Pse duhet të mbajmë kontakt të mirë me sy në gjuhën e trupit?

  Ka shumë arsye pse duhet të mbani kontakt të mirë me sy kur komunikoni me të tjerët. Për një, kjo tregon se jeni të interesuar për atë që personi tjetër po thotë. Për më tepër, mund t'ju bëjë të dukeni më të besueshëm dhe më të sigurt. Kontakti i mirë me sy mund të ndihmojë gjithashtu në krijimin e një raporti me personin tjetër, duke e bërë më shumë komunikiminefektive në përgjithësi.

  Cilat lloje të gjuhës së trupit duhet të shmangen në punë?

  Ka disa lloje të gjuhës së trupit që duhen shmangur në botën e biznesit. Këto përfshijnë kontakt të dobët me sy, rrëmujë, përkulje dhe kryqëzim të krahëve. Këto shenja joverbale mund të sinjalizojnë nervozizëm ose mungesë interesi dhe mund t'ju bëjnë të dukeni joprofesionistë ose të sigurt. Punonjësit gjithashtu mund të dëshirojnë të shmangin përdorimin e tepërt të gjesteve të duarve, pasi kjo mund të shihet si një shenjë eksitimi ose nervozizmi. Në vend të kësaj, përpiquni t'i mbani duart në krah ose në prehër dhe sigurohuni që të mbani qëndrim të mirë.

  Çfarë është gjuha agresive e trupit në vendin e punës?

  Një gjuhë trupore agresive është një formë e komunikimit joverbal ku personi përdor trupin e tij për të frikësuar, kërcënuar ose presion ndaj këtij personi në vendin e punës.

  mund të shihet si një sjellje tjetër në vendin e punës.

  Ai përfshin sjellje të tilla si qëndrimi shumë afër, bërtitja në fytyrën e dikujt, pushtimi i hapësirës personale dhe çdo formë tjetër frikësimi fizik.

  Ky lloj komunikimi shpesh shoqërohet me joprofesionalizëm dhe nuk duhet toleruar në asnjë mjedis pune. Megjithatë, është gjithashtu e rëndësishme të mbani mend se të gjithë komunikojnë ndryshe dhe kjo sjellje mund të mos jetë agresive.

  Nëse ndiheni të shqetësuar ose të pakëndshëm në punë, është gjithmonë e rëndësishme të flisni me HR tuaj
  Elmer Harper
  Elmer Harper
  Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.